Technopat'tan herkese merhaba ben Recep Baltaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İslama inanan bağnaz mı? Yahudilere de desene bağnaz diye. İnsan geldiği yeri bu kadar mı gömmek için uğraşır bırak ki kendini gömüyorsun sen onlara istediğin yağı çek buradan gözlerinde 5 kuruş değerin olmaz ama anlamazsın ki. Anlamazsın.
Türkçe anlayamıyorsanız o sizin sorununuz. Bu dine inanan bağnazlar yok mu? Yahudilerin içerisinde de bağnazlar var. Ama ben Türkiye'de yaşıyorum ve geneli Müslüman. Yahudi bağnazları benim yaşamımı çekilmez yapmıyor, Müslüman bağnazlar yapıyor. Ek olarak o inançtakiler beni bu düzeyde etkilemiyor. Yav dışarıda dondurma yiyen gençlere bile laf atan ve engellemeye çalışan, uyaran yobazlar var. Ne anlatıyorsunuz siz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu memleket neleri unuttu, bu en fazla 3 gün sonra unutulur.

Bunu 3 gün değil 1 gün sonra da unutacaklar ama olan güzel YouTube kanalına ve içeriklere oldu. Bu linççi tayfa zaten Technopat izlemiyordu, üstüne de markanın ümüğünü sıktılar. Yazık oldu, ikinci bir DH vakası yaşanması muhtemel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece gülüyorum...
 
Son düzenleme:
Maalesef Recep beyin mesajlarını öğrendiğimde şok geçirdim ve üzüldüm. Recep beyin yaptığı muhaliflikten çok öteydi. Kabul edilemez müslüman karşıtı mesajları vardı ve kendisi de hata yaptığını söylüyor. Recep beyin böyle karakterde olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Bu devirde babana bile güvenmeyceksin derler, haklılarmış. İnsan hangi inançta olursa olsun en başta saygılı olmalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı