Technopat'tan Hitman Absolution Hediyesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Arkadaşlar biliyorsunuz Technopat olarak her zaman üyelerimize güzel sürprizler yapmayı ve karşılıksız oyunlar hediye etmeyi seviyoruz.

Neyse, sözü fazla uzatmadan sadede gelelim. Bu gece sizlere Hitman Absolution hediye edeceğiz.

Kazanmak için tek yapmanız gereken bu konu altında oyunu istediğinize dair bir mesaj bırakmak. Ve! 1 Aralık 2013'ten önce foruma üye olmuş olmanız gerekmekte.

Konuya mesaj atıp oyunu istediğiniz belirttiğiniz takdirde oyun, foruma kaydolurken kullandığınız e-posta adresinize gönderilecek. Gönderilen kodu Steam üzerinden etkinleştirebileceksiniz.

Evet, Kim Hitman Absolution istiyor?

Stoklarla sınırlıdır :) Oyunu etkinleştirdikten sonra foruma bir ekran görüntüsü ile mesaj atarsanız hoş olur ;) Son etkinleştirme tarihi: 31 Aralık 2013

Etkinleştirme için bu videoya bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hediye gönderilenler:

1. Lithium
  2. smyrna82
  3. arkham
  4. exper123
  5. Oğuzhan Ünver
  6. TC Turgut Yasin Arıkan
  7. Nebraska
  8. Kerem Yaşar
  9. TC Alperen Şahin
  10. USAEA
  11. Mert 'RevoLand' Ercan
  12. Mehmet HAN
  13. jazzpapi
  14. Emou
  15. BATTLEFIELD ENGİN47
  16. Batuhan05
  17. TC Ali Toplukaya
  18. Raşit Gönenç
  19. ulaklı
  20. OnurB
  21. Berkan ÖZGAN
  22. THE_MILLER
  23. mevsres
  24. Equinox
  25. Cryptex
  26. ozgur1
  27. Hiko
  28. Lost Shadows
  29. darknight_ozan
  30. Ahmet Özenir
  31. istisna97
  32. Mirkan Şenol
  33. Deniz Ç.
  34. SypeR
  35. ayberk97
  36. thereturn06
  37. Berke Geyik
  38. Jr Master
  39. TC Egemen Mergen
  40. Berkant Ayhan Karabudak
  41. Faruk D.
  42. RamsesJX
  43. ugurboga1
  44. Avorter
  45. fukuli053
  46. kar45
  47. asrın
  48. Mert
  49. blueblood
  50. Macit Ceylan
  51. Soner Gül
  52. BilgisayarKurdu
  53. soulmy
  54. Gamiurams
  55. Anıl Sezer
  56. ordinaryus
  57. wagabonds
  58. HighPixel
  59. g100
  60. murtilaz
  61. HoLyCooL

Kupon kalırsa Aralık'ta üye olanlar içinden yollanacak listesi:

hideaway
Mehmet Akan
TheAllied
Emre Geyik

Son düzenleme:
Bu zamana kadar hiç hediye kazanamadım. Bütün program veya oyunları korsan kullanıyorum. Eğer ki bu hediyeyi kazanırsam ilk hakkımla aldığım bir ürün olacağı için, benim için çok önemli bir yeri olur.

Ayrıca bu hesabım yeni. Yani ötekinin şifreyi kaybettim. Diğer hesabımda çok eski değil ama kural için yeterli. Forumda değilde Ana Sayfada paylaşılan haberleri takip ettiğim için şifreyi unuttum. Ama illaki uymaz dersen bulmaya çalışırım :rolleyes:

Bende istiyorum.

Oyunu istiyorum.:redface:

Oyunlarınız gönderildi.

Ben de istiyorum recep abi.

Mehmet'çiğim üzgünüm ama bugün kaydoldun ve daha bu ilk mesajın. Öncelik daha eski üyelerimizin. Konuyu takip et, epey kod var. Kalırsa daha yeni üyelere de hediye edeceğiz.

Bu zamana kadar hiç hediye kazanamadım. Bütün program veya oyunları korsan kullanıyorum. Eğer ki bu hediyeyi kazanırsam ilk hakkımla aldığım bir ürün olacağı için, benim için çok önemli bir yeri olur.

Ayrıca bu hesabım yeni. Yani ötekinin şifreyi kaybettim. Diğer hesabımda çok eski değil ama kural için yeterli. Forumda değilde Ana Sayfada paylaşılan haberleri takip ettiğim için şifreyi unuttum. Ama illaki uymaz dersen bulmaya çalışırım :rolleyes:

Önceki hesabının adı neydi?

Bu oyunu istiyorum :D Bide benim hesabım 1 kere silindi ve yeni hesap açtım benim yorumum kabul olur mu ? 18 kasım dan beri forum da takılıyorum :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı