TechnoPC veya PRO 2000

HellArcher12

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tecnhopc
  • İntel i3 3240 3.3 ghz
  • 8 gb ram
  • 1 tb harddisk
  • 1 gb HD5450 64 bit
  • Fiyat:2000 tl
Proo2000
  • Amd a4 3.2 ghz
  • 8 gb ram
  • 1 tb harddisk
  • 1gb HD5450 64 bit
  • Fiyat: 2400 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben de toplama istiyordum ama peşin para yok. O yüzden bunlar arasından bir tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkürler.
Zaten sadece Lol ve Minecraft oynayacağım.

Kardeşim almışken iyisini al sonra forumlarda dolaşma babana yalvarma aman diyeyim alma.

Kesinlikle alma. Hadi bilindik markalar olsa ne ise de bu markaları hayatımda duymadım. Bu fiyata arkadaşlar size fıstık gibi pc toplar.

Aman aman sakın alma. Pc topla en güzeli pc toplamak. Hem daha sağlam özellikli oluyor hem daha uyguna geliyor 2400 tl ye çok güzel pc toplanır tüm oyunları rahat oynarsın. 700 tlye ekran kartı 500 tlye 15 işlemci 300 tl ye anakart 250 tl güç psusu 100 tl kasası 70 tl dvdsi 200-250 tlyede wd black 1 tb harddisk bu söylediklerim 2150-2200 tl tutar kalan 200 tl yede işlemci fanı ve kasa fanları. Ben öyle kafadan örnek verdim bir arkadaş pc toplasın sana.

Ya arkadaşlar peşin param yok. Ben hangisi daha iyi onu sordum, derdim oynamak değil. Sadece Lol ve Minecraft oynayacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı