TechnoPC veya PRO 2000

Abi o kredi kartına malesef öyle bir şansım da yok. Yoksa ben böyle bir hata yapmam. Şu ikisi arasından hangisi iyi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum technopc dediğin zırvalık diğerine göre fiyat olarak da performans olarak da bir tık iyi, ama paranı çöpe atıyorsun yazık.
800-900tl anca edecek sisteme 2000tl vermek hayatının hatası olacak bence.

Toplama bilgisayarın tüm parçalarını taksitle alabiliyorsun. Ben 3 ay kadar önce topladım vatan computerden 9 taksit yapıldı peşin fiyatına bizde diyoruz ki madem 2400 tl vericeksin vermişken aynı paraya çok çok daha iyisini al diyoruz :) hem lolüde son çözünülükte hiç kasmadanda oynarsın dediğin pcler arada belki kasabilir.

Ben bilgisayardan anlamam felan diyip tırsıyorsun galiba. Sen zaten bişe yapmazsın eğer vatana toplatırsan. Burdan önerilen bi sistemi not et kağıda. Gidin vatana babanla beraber bu parçaları istiyoruz diyin verin paranızı gerisini onlara bırakın. Zaten bir yanlışlık olursa tekrar vatanan götürüp düzelttirebilirsiniz. Hatalı parça çıkarsa iade vs garanti işleri rahat olur. Marka bilgisayarlarda kasa kapağını açtığınız andan itibaren garanti biter :)

O nedir ya 1000 tl etmeyecek bilgisayarlara o parayı mı vereceksin ? Paranı çöpe atmış olursun söyleyeyim.

Kredi kartı olmadığına göre senet ile evkur vs gibi yerlerden alacaksınız. Ama sakın almayın derim. Başka yerlere bakın senet yapan. İlla ki bir yerde gördün diye bunları almak zorunda değilsin yani bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda değilsin. Teknosa gibi yerlerde kredi kartsız taksit yapıyorlar ing bankası ile anlaşmalı olarak. Baban ile bir oraya gidip konuş. Çok daha iyi bilgisayarlar alabilirsin bu bilgisayarın fiyatı 1000 lira. Senet yüzünden 2000 liraya satmak istiyorlar. Çok üzülürsün ileride. Farklı yerlerden bak. Bunlar arasında seçim yapmak zorunda değilsin.

Arkadaşı az çok anladım ben. Bende aynı dertten muzdaribim. Taksit yapan bir dükkandan alacak galiba senet usulü. Herkes gibi bende sana diyeyim arkadaşım. O fiyatlara bu sistemleri katlayan hazır sistemler toplarsın. Bunu geçtim çok rahat daha iyisini ucuza halihazırda bulabilirsin. Fakat hayat işte. Kredi kartı yoktur, nakit çıkışmaz, senet yaptırabilirsin hatır vardır gibi şeyler. Gerçekten değmeyeceğini biliyorsan ve ısrarla almak istiyorsan TECNOPC'den yana yap tercihini. İntel işlemci güncellemeye daha açık. Daha yenilikçi. İleride oldu ki maddi durumun düzelir sisteme İntel uyumlu Grafik Kartı eklersin. En azından seni bir süre daha götürebilir bilgisayarın

Eklemek istiyorum. Eğer reşitsen başını derde sokmadan banka kredisi gibi yollara başvur. Baktın oluyor 2000Lira gibi bir paraya güzel şeyler yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı