TechnoPC veya PRO 2000

Peşin para yok diye hazır almayın bende hazır pc aldım ve 3 senede beni sinir hastası etti. Hazır pc tamamen para tuzağıdır. 2000 liraya süper bir PC toplanabilir. Başka konu açmanı öneririm.

Kredi kartı olmadığına göre senet ile evkur vs gibi yerlerden alacaksınız. Ama sakın almayın derim. Başka yerlere bakın senet yapan. İlla ki bir yerde gördün diye bunları almak zorunda değilsin yani bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda değilsin. Teknosa gibi yerlerde kredi kartsız taksit yapıyorlar ing bankası ile anlaşmalı olarak. Baban ile bir oraya gidip konuş. Çok daha iyi bilgisayarlar alabilirsin bu bilgisayarın fiyatı 1000 lira. Senet yüzünden 2000 liraya satmak istiyorlar. Çok üzülürsün ileride. Farklı yerlerden bak. Bunlar arasında seçim yapmak zorunda değilsin.

Arkadaş bana dil oldu şuan. Ama ben çaresiz ASYAAVM'den Casper CHY 4210M aldım. Laptop nakit 1600 lira iken orada 15 Taksit 2145 liraydı.

Arkadaşım ben senin dediğini anladım. Sen çeşitli imkansızlardan dolayı bu ikisinden birine mahkumsun yada öyle düşünüyorsun. Ancak aradağın cevabı burada kimse vermez çünkü okadar kötü iki sistem ve okadar büyük kazık ki kimse sana kıyamıyor bunları almana. Eğer imkanın yoksa bile para biriktir git peşin al ama gene de bunları alma. Eğer eski bir kasan var ise (yoksa 2.el kasa kaynıyor ortalık ucuz yollu bul) PSU+GPU+anakart +Ram sana yetecek bir performans sunacaktır diye düşünüyorum.(Monitörünün olduğunu varsayıyorum.) Bu aşamadan sonra hem elinin altında bilgisayarın olur hem de adım adım geliştirerek kendini kasmazsın. Ben de şuan adım adım geliştiriyorum bilgisayarımı.Lafın özü şu ki: İstediğin sistem özelliklerini belirle (belirleyemezsen sosyalde sor) çalışır bir bilgisayarı oluşturan parçaların fiyatlarını hesapla ve onları almaya çalış.

Adsız.png

Buna bak bi istersen, o bilgisayarlardan çok daha iyidir. Tabi işletim sistemi yok içinde malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD5450 bulunan ve 2000TL fiyat etiketi olan sistemde Mario oynamayi mi amacliyorsun? Hazir kasa alarak o parayi cope atarsin, sonra orada burada aglar durursun "Bu oyunu oynayamiyorum" diye.

Kısaca alma param nakitim kredi kartı şansım yok diyorsan alma biriktir de al sonra buraya gelip ağlayarak abi ben yanlış birşey yaptım bana bilgisayar toplar mısınız diye gelme. Alacaksan toplama al yada hiç alma !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim. TTNET, TÜRK TELEKOM gibi firmalar da 24 ay sözleşme kredi kartı olmadan taksit yapıyorlar. Oralara da bakın.

24 ay taahhütle Toshiba C50 N2830 Bilgisayar ayda sadece 52,90 TL, 24 ay taahhütle Toshiba L50 (i5) Bilgisayar ayda sadece 91,90 TL

www.turktelekom.com.tr: Güncel Detay | Ana Sayfa | Türk Telekom

Ya alamıyorsan kredi kartı ve ya nakitle ihtiyaç kredisi çekin 2000 TL gidin vatandan toplayın gözünüzü seveyim. O bilgisayarlar hiç güncel olmadığı gibi çok dandik. Olmadı para biriktirin ama senetle bu paraya çok kazık yersiniz. Aynı özelliklerde toplasan 1000 TL zor eder. Utanmaz herifler AMD A4, HD 5450 tabanlı bilgisayara nasıl 2400 TL fiyat çekiyorlar anlamadım.

Bunlar argo'yu hak eden insanlardır onlara destek vermesek bile hala devam ediyorları milleti kazıklamaya malesef :D

Nereden alacaksın bilmiyorum ama cidden adi insanlar oldukları belli. 1000 TL belki daha az fiyatı olan sistemi 2 katına satmak. Bunlar halkı sömürür, herkesi salak yerine koymaya çalışır birde bu adiliği yapıp gece rahat uyurlar. Yazıklar olsun şu sistemi sana önerene. Daha ağır konuşuyorum aslında ama forum müsade etmiyor :) Cidden bütün arkadaşlar da bu arkadaşa kıymamış herkes yardım etmeye çalışıyor helal olsun herkese.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı