Tecil bitince üniversitede yoklama kaçağı mı sayılıyor?

cokzor11

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an benim 7 gün kaldı tecilimin bitmesine ve üniversite sınavına girdim, bu yıl tercih yapacagım ama daha sonuçlar açıklanacak, tercih zamanı gelecek vs. sorum şu kayıt yaptırabiliyor muyum? Yani tecilim bitince direkt yoklama kaçagı mı sayılıyorum? En azından üniversitenin kayıt zamanına kadar uzatıyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yeni lise mezunuysan 2-3 yıl arasında erteleme hakkın var ekstradan tecil süreni. Eğer bu ertelemeyi yapıp da şu an son günlerindeysen en sağlıklı bilgiyi askerlik şubesinden alırsın. Bu tip işlerde kişilere değil devlete başvurman en doğrusu.

Erteleme eğer hiç yapmadıysan ve yeni mezunsan, yine askerlik şubeye giderek erteleyebilirsin.

Kaç yaşındasın?
21 yıl 6 ay

Eğer yeni lise mezunuysan 2-3 yıl arasında erteleme hakkın var ekstradan tecil süreni. Eğer bu ertelemeyi yapıp da şu an son günlerindeysen en sağlıklı bilgiyi askerlik şubesinden alırsın. Bu tip işlerde kişilere değil devlete başvurman en doğrusu.

Erteleme eğer hiç yapmadıysan ve yeni mezunsan, yine askerlik şubeye giderek erteleyebilirsin.
Ertlemeyi yapmıstım son günlerdeiym.Saol

Üniversiteye gireceksen ertelebilirsin. Okulun öğrenci işleri otomatik yapıyor onu ama garantiye almak için erkenden kendin askerlik şubesine gidebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı