Tecil işlemleri

• Konuyu başlatan Moon64
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.847
Daha fazla  
Meslek
Journalist
İyi sosyaller,

Haziran ayında mezun oldum ve halihazırda AUZEF okuyorum fakat AUZEF yetkilileri ilk üniversiteden mezun olanların okul tarafından tecil edilmeyeceğini söylediler. Bende E-Devlet üzerinden askerlik tecil başvurusu yapmak istedim ama 2026'ya kadar tecilim var gözüküyor. Ancak askerlik belgesi sorgulandığında ise en yakın askerlik şubesine başvurun diyor. Ne yapmam gerekli tam olarak? Nasıl 2 sene daha tecil edebilirim?

Bir tecil işleminde artık 6 sene birden tecil ediyorlar sanırsam. Ben geçen sene tecil ettirdim 2027'ye kadar askerlikle bir ilişiğim bulunmuyor.

Bir tecil işleminde artık 6 sene birden tecil ediyorlar sanırsam. Ben geçen sene tecil ettirdim 2027'ye kadar askerlikle bir ilişiğim bulunmuyor.
Ben anlamadım zaten belge sorgulayınca şubeye başvurun diyorlar, tecil başvurusu yapmak isteyince 2026'ya kadar tecilsiniz diyorlar. Çok garip.

Ben anlamadım zaten belge sorgulayınca şubeye başvurun diyorlar, tecil başvurusu yapmak isteyince 2026'ya kadar tecilsiniz diyorlar. Çok garip.

Önceden tecil ettirmiş olabilir misin? Veyahutta okul kendi tecil ettirmiş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• B49B2872-ADC3-4ED1-832E-D9073E53D396.jpeg
    B49B2872-ADC3-4ED1-832E-D9073E53D396.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 116
Hayır ilk üniversitemden mezunum zaten. AUZEF okuyorum bir yandan açıktan ikinci üniversite ama onlar tecil işlemi yapmıyormuş.

Yani okuduğun yerdeki kaydınla tecil işlemi başlangıç kaydın uyuşuyorsa onlar yapmış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı