Tecil ve eğitim

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba 2015 yılında liseden direk geçiş yapmış olduğum adalet meslek yüksek okulu öğrencisi olarak bir soru sormak istiyorum. Bugün itibari ile e-devlet üzerinden sorgulama yaptığımda öğrenci belgesi üzerinde görünen öğrenciliğim, pasif öğrenciler olarak görünmektedir. 1. Sınıf öğrencisi iken o yıllarda okula gitmeyip çalışmıştım. Sanırım 1 ya da 2 yıl sonra gidip harcı ile kayıt yenilettirdim ve gitmedim. Şu an tecil tarihimin bitişi yılbaşı günü. Sorun şu ki benim askerliği ertelemem gerekiyor. Çalışacağım ve o süre zarfında okuluma geri dönmek istiyorum. Çalışabilmem için tecil gerekli nihayetinde. Ben tecil yapabilir miyim? Yaparsam ne üzerinden yaparım. Ayrıca kayıdım temelli silinir mi? Akademik takvime bakıyorum ve bu sene malum geçmesi sebebiyle kayıt yenileme tarihleri geçmiş vaziyette neler yapmalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı