Tecilim bitmek üzere

GlacialW

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar benim size bir sorum var?
Ben zamanında askerliğimi tecil ettirdim ve e-Devlet'ten sorgulattığımda;
31/12/2020 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor.
Hemen altında ise, erteleme nedeni: MEZUN/TERK erteli yazıyor benim şimdi ne yapmam gerek birisi bana açıklayabilir mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise mezunu iseniz normal şartlarda ilkokulda 1, lisede 1 yıl kalsanız 20 yaşında mezun olursunuz. 2 yıl normal tecili kullansanız 22'siniz. Tecilinizi kullanmışsınız. Süresi bitiyor yıl sonu. Öyle gözüküyor.

Yine de şubeye gidin, bir oluru olup olmadığını öğrenin.

2019 yılında lisans mezunu oldum. 2 sene mezun erteli tecil yaptırdum. Bu sene tecilim bitiyor. Tekrardan tecil etttirme hakkım var mı bilgisi olan var mı?

2019 yılında lisans mezunu oldum. 2 sene mezun erteli tecil yaptırdum. Bu sene tecilim bitiyor. Tekrardan tecil etttirme hakkım var mı bilgisi olan var mı?
En temizi askerlik şubeyi arayıp sorman ama benim öğrendiğim 2. Tecil hakkı yok. Sadece Bir üstünü okursan oluyor yani 2 yıllik okuduysan 4 yıllık okuman lazım 4 yıllik bitirdiysen yüksek lisans yapman lazım. 4 bitirip 2 yıllık okumayı kabul etmiyor. Bende lisans sonrası açık öğretime kaydolmuştum erteleme olsun diye işe yaramıyınca biraktım 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı