Hocam dediklerinize bir yandan hak veriyorum fakat önceki ilişkilerimde ben böyle bir şey yaşamadım. Bu bana çok farklı geldi gerçekten. Neden bilmiyorum hala çok seviyor, çok önemsiyorum. Kafamın etini... Şu an mantığımla düşünüp hareket edemiyorum. Kalbimde ne geçiyorsa onu yapıyorum direkt. Günlerim moral bozukluğuyla, iştahsızlıkla geçti. Uykusuzluktan gözlerim şiş oldu hep ve yine ne yapacağımı bilemez oldum. Mantıklı istesem de düşünemiyorum artık. 1-2 gün ben yazar, konu açmaya çalışıcam. Bir diğer gün ise daha yazmayıp ondan bekleyecem. Eğer yazarsa, devam ettirirse bir şeyleri düzeltmek için çaba gösteririm yine. Yok yazmazsa, umursamazsa eğer önüme bakıcam istesem de istemesem de.
@333365 @vaxq Son durum hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.
Her şey bitti. Artık beni ve barışmak istemediğini belirtti.

İlk kez birisini bu kadar sevip bir şeyleri düzeltmek adına gururumu hiçe sayıp ayaklar altına aldım. Fakat sonuç ne? Nafile... Daha fazla ne diyeceğimi bilmiyorum. 1-2 hafta kendimi toparlamaya çalışıp tamamen üniversite sınavına odaklanmak istiyorum. Başka şansımda yok. Ve kendime bir söz vermiştim. Eğer bu ilişki tekrar olursa bu ilişkinin bir daha zarar görmemesi adına dikkatli olacaktım. Eğer olmazsa da bir daha böyle bir ilişkiye uzun bir vakit bulaşmamak olacaktı. Beni 2. seçeneğe itti.

Bu lanet nesilde sevildiğimi zannedip tüm sevgimi bu kıza vermiştim fakat yanılmışım. 4-5 gün birbirimize yazmadık diye bana olan tüm sevgisini yitirmiş. Umarım gece onun için çiçekçi bile arayabilecek birisini gece eczane arayanlara değişmez. Giderse de kendine eder artık. Kendi gibi birisini benim gibi sever umarım. Bu süreci nasıl atlatacağımı bilmiyorum fakat pekte zamanım yok gibi. Daha fazla da diyecek bir şey bulamıyorum. Buraya kadar destek olan herkese teşekkür ederim.