Hard rest tehlikeli değil mi?
Bütün dosyalarınız gider. Ona göre yapın. Tecno Camon 20 hard reset yazarsanız çıkar YouTube'ya nasıl yapacağınız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hard rest tehlikeli değil mi?
Update direkt sistem yazılımı olarak gelir.Ben denedim olmuştu. Format dediğim hard reset olacak şekilde
Cihazın firmware dosyasını bulup flashlamaniz lazım.Tecno Camon 20 CK6n Android 13 yapmak istiyorum. 14 şu an sebebi ise kasması ısınması sarjı hızlı bitmesi.
Update direkt sistem yazılımı olarak gelir.
User data silmek güncellemeyi yani sistemi silmez.
Cihazın Firmware dosyasını bulup flashlamaniz lazım.
İlk defa yapacaksınız sanırım, muhtemelen cihazını bozacaksiniz. Bu işler böyleama bozulursa kurtarması basit.
Bir de Firmware flashlamak cihazın garantisini falan sonlandırır.
Öncelikle firmware dosyasını indir.Hocam nasıl yapacağım ya da internete video var mı?
Öncelikle Firmware dosyasını indir.
Sanırım cihazın bu, cihaz kodun ile uyuşuyorsa buradan Firmware indir.
Cihazın sürücülerini kur ve bootloader kilidini aç. Bu cihaza format atacaktır. Videosu YouTube'da var.
Son adım ise cihaza SP Flash Tool ile yazılımı flashla. Bu da YouTube'da var.
cihazın IMEI numarası silinebilir.
Firmware flash sonrası IMEI de atman gerekecek yani mevcut numaranı bir yere kaydet. Flash sonrası IMEI atmana yardımcı olurum.
Anlamaman normal zaten. Yapman gereken dediklerimi araştırman. Mesela firmware ne? IMEI ne? Bootloader ne işe yarar?Hiçbir şey anlamadım hocam video tarzı bir şey var mı?
Update direkt sistem yazılımı olarak gelir.
User data silmek güncellemeyi yani sistemi silmez.
Cihazın Firmware dosyasını bulup flashlamaniz lazım.
İlk defa yapacaksınız sanırım, muhtemelen cihazını bozacaksiniz. Bu işler böyleama bozulursa kurtarması basit.
Bir de Firmware flashlamak cihazın garantisini falan sonlandırır.
Dediğin şey cihazı recovery moduna sokup wipe data yapmak.User data değil hard reset.
Dediğin şey cihazı recovery moduna sokup wipe data yapmak.
Bu cihazın Android sürümünü düşürmez.
Üst kısımda anlattım.Nasıl geri donerim telefon resmen çöp oldu güncellemeden sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.