Tecno Neden Almamalısınız?

Bu pova serisi oyuncu telefonu olarak satılır zeki arkadaşım. Madem öyle satılıyor ki ben oyun bile oynamıyorum, günlük kullanımdan kasması bile var. Parmak izi sorunu kötü oldu cihazı garantiye almıyorlar. Bu cihazı almayın. Ovülecek bir yanı yok.
Dediğim gibi pazarlama laflarına veya markaya değil ürüne bakacaksın. Bunu her şirket yapar sadece Tecno değil.

Tam aksine, ürün neyi vaat ediyorsa onu bana sergilemeli. Güncelleme dahi almıyor telefon android 12 kaldı.
4 yıl güncelleme vaat ediyor muydu veya pubg full hd 60fps açtığını? Oyundan kastı ufak şeyler de olabilir 😄.

Burada hata büyük çoğunlukla sizde. İşlemci belli telefon belli fiyat belli.

Zaten 5 kuruş olan telefona "bu ne kardeşim oyun açmıyor çok kötü" deyip konu açmak saçma geldi.

Neyse firmanın paralı elemanı değilim uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim.

4 yıl güncelleme vaat ediyor muydu veya pubg full hd 60fps açtığını? Oyundan kastı ufak şeyler de olabilir 😄.

Burada hata büyük çoğunlukla sizde. İşlemci belli telefon belli fiyat belli.

Zaten 5 kuruş olan telefona "bu ne kardeşim oyun açmıyor çok kötü" deyip konu açmak saçma geldi.

Neyse firmanın paralı elemanı değilim uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim.
Hayır firmanın paralı elemanısınız. Ben diyorum ki günlük kullanımda dahi kasıyor. 2022 model telefon neden Android 12de kaldı? 13 olsaydı bari? Alarm dahi çalmıyor berbat bir telefon.
Kendi kendine telefonun kitlenmesi var mesela. Parmak izi kronik bozulduğunda şifremi giriyorum açmıyor sıfırlama gerekiyor mecbur. Şifreyi doğru yazmama rağmen almıyordu şifreyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı