Tecno Phantom X2 alınır mı?

Bütçe
Şuan 12K zam gelirse 18 e kadar çıkabilir.

totra_proska

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Tecno Phantom X2, X2 Pro alınır mı?
Alınmazsa neden alınmaz? 1-2 hafta sonra zam gelmezse Realme GT 2 alacağız, zam gelirse X2, X2 Pro düşünüyoruz.

S20 FE, S21 FE al demeyin, A34 hiç demeyin.

Alınmama sebepleri, Türkiye'de servisin zayıf olması ve arayüzün çöp olması.
S20 FE diyecektim ama olmaz dediğinize göre GT 2 alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tecno Camon 18p kullanıyorum. Ve genelde tecnonun yaptığı bütün telefonlar önceki telefonun daha iyi makyajlanmış yada minik değişiklerle tekrar sunulmuş bir hali oluyor. Yüksek ihitmalle kamerası baya kötü olacak (benimkinin öyle) ama telefon hızlı olacaktır. A33 e yetiyosa öneririm.

Tecno Phantom X2, X2 Pro alınır mı?
Alınmazsa neden alınmaz? 1-2 hafta sonra zam gelmezse Realme GT 2 alacağız, zam gelirse X2, X2 Pro düşünüyoruz.

S20 FE, S21 FE al demeyin, A34 hiç demeyin.

Alınmaz. Çünkü ikinci el ve servis ağı yetersiz. Senin yerinde olsam ikinci el 12 mini almaya çalışırdım.

Alınmama sebepleri, Türkiye'de servisin zayıf olması
Bunu araştıracağım, doğru düzgün bir kaynak bulamadım.
Phantom X2 den bahsediyorum.
Alınmaz. Çünkü ikinci el ve servis ağı yetersiz.
2. el umurumda değil de servis olayına bakacağım.
Senin yerinde olsam ikinci el 12 mini almaya çalışırdım.
12 mini küçük, 2. elde s21 ultra bence daha mantıklı. Başka tavsiyen var mıdır ?

Phantom X2 den bahsediyorum.
S21 FE ile baş edemeyen kamerası var. Phantom X2 fiyatı 17k. Bu bütçede kamerası daha iyi cihazlar bulunabilir. Ama evet haklısınız, vasat düzeyinde değil.
Dimensity 9000 harici cezbeden bir cihaz değil açıkçası ama Dimensity 9000 bu fiyatta rakipsiz galiba.

S21 FE ile baş edemeyen kamerası var. Phantom X2 fiyatı 17k. Bu bütçede kamerası daha iyi cihazlar bulunabilir. Ama evet haklısınız, vasat düzeyinde değil.
Dimensity 9000 harici cezbeden bir cihaz değil açıkçası ama Dimensity 9000 bu fiyatta rakipsiz galiba.
Yani harbiden bu ekrana ve bu işlemciye sahip tek cihaz, hiçbir kullanıcı yorumu da yok.
Acaba diyorum denemeye değer mi, lanet olsun der miyim ?

Umarım zam gelmez de kafam rahat GT2 alır geçerim.

Yani harbiden bu ekrana ve bu işlemciye sahip tek cihaz, hiçbir kullanıcı yorumu da yok.
Acaba diyorum denemeye değer mi, lanet olsun der miyim?
Cihaz hakkında araştırma yapınca Hindu videoları çıkıyor. Yorumlar da Hintçe. Hintce biliyorsanız çevirin 😂
Umarım zam gelmez de kafam rahat GT2 alır geçerim.
En azından bilindik bir şey almış olursunuz.
S20/21 FE neden istemiyorsunuz?

Cihaz hakkında araştırma yapınca Hindu videoları çıkıyor. Yorumlar da Hintçe. Hintce biliyorsanız çevirin 😂
Evet katılıyorum.
En azından bilindik bir şey almış olursunuz.
S20/21 FE neden istemiyorsunuz?
S21 fe ve s20 fe arasında fiyat farkı dışında aman aman bir fark yok, bu yüzden s21 fe elemiştim.
S20 fe de ise ekran parlaklığı sorunu var, şimdi dersen ki phantom X2 de yok mu bilmiyorum olabilir :D

Zaten hali hazırda B planı olarak S20 fe alacağım için öneri olarak istemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı