Tecno Spark GO 2023'e Android 10 nasıl yüklenir?

Byopera

Centipat
Daha fazla  
Böyle bir telefon görmedim. AnTuTu V9 puanı 90k olduğu için Android 9 veya 10 yüklemek istiyorum. LineageOS gibi ve benzeri Custom ROM'lardan da olursa da sorun değil bunu nasıl yüklerim veya daha rahat yukleyebilmek için Tecno cihaza TWRP nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir telefon görmedim. AnTuTu V9 puanı 90k olduğu için Android 9 veya 10 yüklemek istiyorum. LineageOS gibi ve benzeri Custom ROM'lardan da olursa da sorun değil bunu nasıl yüklerim veya daha rahat yukleyebilmek için Tecno cihaza TWRP nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz?
GSI rom kurmaktan başka şansınız yok gibi. Bu markalar bu yüzden çok önerilmiyor. Cihazınız android 8 mi? Team Treble kullanarak GSI rom kurulabiliyor mu kontrol edin. Eğer kurulabiliyorsa şu konulara bakın:
İlk olarak kendi stok romunuzu indrin. Ardından stok romunuzdan vbmeta.img dosyanızı çıkarın.
SDK Platform Araçları'nı indirin ve çıkartın. SDK Platform Araçları: SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers
SDK platform araçlarının dosyalarının bulunduğu yere gelin ve ilk başta aldığımız vbmeta.img dosyasını atın.
Ardından istediğiniz gsi rom dosyasını indirin (ilk a-only mi a/b mi ona bakın ve vndklite var mı ona da bakın çünkü gsi romu ona göre indireceksiniz.)
Gsi romu da Platform araçlarına atın ve ismini system.img yapın.
Eğer bunları yaptıysanız 2. attığım konuya girin ve 16. adıma kadar gelin.
16. 17. 18. maddeyi yapmayın onun yerine
Kod:
fastboot -w
yazın.
Ardından yeniden başlatın. Ve cihaz hazır.
NOT:Eğer yanlış bir şey yaparsanız cihazı brickleyebilirsiniz. Haberiniz olsun. Risk size ait.

Yanlış bilgi
Selam, Android 10 yüklenmez. GSI denilen olayla, görünümü falan değişir sadece.

Infinix ve Tecno markalar, piyasaya sürülen Android sürümü ile gelir ve öyle kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Android 10 yüklenmez. GSI denilen olayla, görünümü falan değişir sadece.

Infinix ve Tecno markalar, piyasaya sürülen Android sürümü ile gelir ve öyle kalır.
Hayır yanlış biliyorsunuz. Gsi ile de android sürümü yükselebilir. Şu an infinix kullanıyorum. Android 11'den sonra güncelleme gelmedi. Fakat bende android 14 var. Yanlış yönlendirme.

GSI ROM kurmaktan başka şansınız yok gibi. Bu markalar bu yüzden çok önerilmiyor. Cihazınız Android 8 mi? Team Treble kullanarak GSI ROM kurulabiliyor mu kontrol edin. Eğer kurulabiliyorsa şu konulara bakın:
İlk olarak kendi stok romunuzu indrin. Ardından stok romunuzdan vbmeta. İmg dosyanızı çıkarın.
SDK Platform Araçları'nı indirin ve çıkartın. SDK Platform Araçları: SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers
SDK platform araçlarının dosyalarının bulunduğu yere gelin ve ilk başta aldığımız vbmeta. İmg dosyasını atın.
Ardından istediğiniz GSI ROM dosyasını indirin (ilk a-only mi a/b mi ona bakın ve vndklite var mı ona da bakın çünkü GSI ROM'u ona göre indireceksiniz.)
GSI ROM'u da Platform araçlarına atın ve ismini System. İmg yapın.
Eğer bunları yaptıysanız 2. attığım konuya girin ve 16. adıma kadar gelin.
16. 17. 18. maddeyi yapmayın onun yerine
Kod:
fastboot -w
yazın.
Ardından yeniden başlatın. Ve cihaz hazır.
NOT: Eğer yanlış bir şey yaparsanız cihazı brickleyebilirsiniz. Haberiniz olsun. Risk size ait.

Android 12. Cihazın HiOS diye bir arayüz sistemi var hem virüslü uygulamalar yüklüyor kendi kendine hem de optimize bir çalışması dahi yok çok saçma sapan bir çalıştırması var. En azından saf düşük çaplı bir Android 9-10 yükleyip hafifletmek istiyorum zaten telefonu da ben kullanmayacağım o yüzden öyle çok bir özelliği olmasına gerek yok gerekli Google uygulamaları ve sistem çalıştırma programları olması yeterli

Android 12. Cihazın HiOS diye bir arayüz sistemi var hem virüslü uygulamalar yüklüyor kendi kendine hem de optimize bir çalışması dahi yok çok saçma sapan bir çalıştırması var. En azından saf düşük çaplı bir Android 9-10 yükleyip hafifletmek istiyorum zaten telefonu da ben kullanmayacağım o yüzden öyle çok bir özelliği olmasına gerek yok gerekli Google uygulamaları ve sistem çalıştırma programları olması yeterli

Stok Android 14 GSI yükleyin hocam. Cihazınız a/b ve her şekilde team treble destekliyor. Sadece treble Info uygulamasını indirin ve vndlite olup olmadığına bakın. Size her şekilde yardımcı olmaya çalışacağım.
Treble Info : Treble Info - Apps on Google Play

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı