Tecno ve Infinix alınır mı?

Esunshine

Hectopat
Daha fazla  
Tecno ve Infinix markaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanırım aynı şirkete ait iki farklı marka. Kullanan var mı? Tabii ki bir Samsung kalitesi olmayabilir ama Xiaomi, Realme, Oppo gibi markalarla kıyaslandığında alınır mı? Kalite olarak bunların altında mıdır?
Bir tanıdığım uygun fiyatlı cihaz arıyor, bunları (Tecno Pova 5 ve Infinix Note 30) sordu. Ben de bu markaları pek bilmediğimden buraya sormak istedim.

İkisini de kullanan tanıdıklarım var.
Genel olarak sorunsuzlar. Ama ucuz modellerde daha başarılılar fiyat/performans olarak.
+
Şu aralar Realme 10 alınır diye düşünüyorum.
+
Beklenti önemli.
Telefonum çalınınca acilen A101'den Omix X400 aldım, çok memnunum. Ama neye göre memnunum? Verdiğim paraya göre her şeyi çok iyi.

Tecno ve Infinix markaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sanırım aynı şirkete ait iki farklı marka. Kullanan var mı? Tabii ki bir Samsung kalitesi olmayabilir ama Xiaomi, Realme, Oppo gibi markalarla kıyaslandığında alınır mı? Kalite olarak bunların altında mıdır?
Bir tanıdığım uygun fiyatlı cihaz arıyor, bunları (Tecno Pova 5 ve Infinix Note 30) sordu. Ben de bu markaları pek bilmediğimden buraya sormak istedim.
Bütçeye bağlı.

Tecno Camon 19 Pro'dan yazıyorum, alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı