Tecrübe Edinmek için Muhasebe veya Eczanede Çalışmak

4 aydır bende muhasebeci de çalışıyorum, getir götürü patron yapıyor, 20, 25 firmanın evrağı bana kalıyor. 1 kamyon olunca iyice baymaya başlıyor ama az öz olursa sıkıntı yok. Masa başı iş ve rahattır. Kimseyle muhatap değilsin en önemlisi bu.

Peki zor mu? İlk zamanlar ne yapacağım ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.

Bu işte ulaşabileceğim para sınırı nedir? Ya da sınır var mıdır?

Merhaba,

ilk zamanlar SMMM bürosunda başladığını düşünürsek, ben ilk gün sabahtan akşama kadar arşiv de evrak takmıştım, daha sonra müşterilerin yerlerini ezberleyerek para, evrak toplarsın. vergi dairesi sgk gibi yerlere gidersin ofiste kaldığın zamanlarda fatura girmeyi denersin bu böyle sürüp gider. :)

bu işte ulaşabileceğin para sınırı kullandığın programa göre ve kendini geliştirmene göre değişir.

Merhaba,

ilk zamanlar SMMM bürosunda başladığını düşünürsek, ben ilk gün sabahtan akşama kadar arşiv de evrak takmıştım, daha sonra müşterilerin yerlerini ezberleyerek para, evrak toplarsın. vergi dairesi sgk gibi yerlere gidersin ofiste kaldığın zamanlarda fatura girmeyi denersin bu böyle sürüp gider. :)

bu işte ulaşabileceğin para sınırı kullandığın programa göre ve kendini geliştirmene göre değişir.

Bunları görünce ne şanslıymışım diyorum kendime. Her gün uğraşılır mı dışarılarda ? Fatura girmek en iyisi her gün, tabi bazen sabahtan akşama kadar oturuyoruz.

Ücretsiz çalışmayı denediniz mi? Donanım Haber forumda bir üye tecrübe edinmek için farklı mesleklerde ücretsiz çalışarak tecrübe kazandığını söylüyordu. Biraz saçma olsa da neden olmasın?

Bunları görünce ne şanslıymışım diyorum kendime. Her gün uğraşılır mı dışarılarda ? Fatura girmek en iyisi her gün, tabi bazen sabahtan akşama kadar oturuyoruz.

ben SMMM bürosunda çalışırken daha çok dışarı işlerinde idim, fakat şuan bir şirkete girdim 1.buçuk senedir dediğiniz gibi akşama kadar oturuyorum fazla fatura yüküm de yok kafam rahat :D

Bizim ayın 10'u ile 24'üne kadar yoğun geçiyor ondan sonra yatış, tabi birazda temizlik.

Beyanname yoğunluğunu iyi bilirim son dakika gelen faturalar, bizde dönemi takip eden ayın 6 veya 7 si gibi kapatıyoruz ondan sonra fatura kabul etmiyoruz, ayın 10 unda KDV beyannamesi yapabilmek güzel :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı