Tehlikede hissediyorum

Biber gazı iyi seçenek hocam + bıçak taşıması da lazım ne olacağı belli olmaz ben bir biseksüel veya gay olduğunu yalandan söylesin diye tavsiye verdim belki böyle kurtulabilir bilmiyorum.
Valla böyle saykoları adam etmenin tek yolu dümdüz etmek diye düşünüyorum şahsen. Yani kendi halinde takılan bir kızsın ve varlığından bile haberinin olmadığı bir ###### senin için 'kara toprağın' falan diyor. Bu dünya keza bu ülke gittikçe berbat hale geliyor. Sosyal çürüme dedikleri bu olsa gerek.

Valla böyle saykoları adam etmenin tek yolu dümdüz etmek diye düşünüyorum şahsen. Yani kendi halinde takılan bir kızsın ve varlığından bile haberinin olmadığı bir ###### senin için 'kara toprağın' falan diyor. Bu dünya keza bu ülke gittikçe berbat hale geliyor. Sosyal çürüme dedikleri bu olsa gerek.
Şu katil meselesinden falan bir tık kolpa gibi geldi açıkçası. Birisini öldürmekten bahsediyoruz sonuçta hemde basit bir küfür ile.

Vallahi böyle saykoları adam etmenin tek yolu dümdüz etmek diye düşünüyorum şahsen. Yani kendi halinde takılan bir kızsın ve varlığından bile haberinin olmadığı bir ###### senin için 'kara toprağın' falan diyor. Bu dünya keza bu ülke gittikçe berbat hale geliyor. Sosyal çürüme dedikleri bu olsa gerek.

Psikologluk artık gelecek Türkiye'si için bayağı işe yaracak gibi sosyal çürümeyi ikbal ve ayşenur da kanıtladı Türkiye sonra unutuldular yine tabii şaşırtmıyoruz Amerikalıların Türkler balık hafızalıdır sözünü maalesef kanıtladık durum böyle artık hiç kimse alınmasın ortalama IQ'su ülkenin 80-90 arası çok da bir şey beklememek lazım aşağılamak için söylemiyorum kimseyi ama bilimsel olarak bu böyle ülkeye fentanil falan giriş yaptı bakalım sırada daha neler var her neyse bu yapıda karakterde olan kişiler aşırı zeki oluyor hocam ortalama IQ'dan fazla oluyorlar ağzını burnunu hadi dağıtırsın bir şekil intikamı acı olabilir sevdiği kıza bir şey yapabilir eleman ya da kardeşimize bir şey yapabilir bu lafları kullanması da zaten bu kişinin cabası.

Vallahi böyle saykoları adam etmenin tek yolu dümdüz etmek diye düşünüyorum şahsen. Yani kendi halinde takılan bir kızsın ve varlığından bile haberinin olmadığı bir ###### senin için 'kara toprağın' falan diyor. Bu dünya keza bu ülke gittikçe berbat hale geliyor. Sosyal çürüme dedikleri bu olsa gerek.

Şu katil meselesinden falan bir tık kolpa gibi geldi açıkçası. Birisini öldürmekten bahsediyoruz sonuçta hem de basit bir küfür ile.

Vallahi hocam öyle manyaklar var ki siz bile şok geçirirsiniz benim eski bir arkadaşım böyle birine lan dediği için bacağından bıçaklandı siz düşünün küfürde ölüme gitmesi abes değil böyle kişiler söz konusu olunca kafalarında çok kuruyor böyle insanlar planlıyorlar önceden çok zekice hareket ediyorlar sonrasında.

Atıyormuşsun gibi geldi, yok deseydin. Kıza yürü ve sana ilgisi olup olmadığını anla, kızı sana ayarlamaya çalışacaksa delikanlı çocukmuş da, sen neden ağlamaya başladın?
Banada öyle geldi okulda bide katil. Katil birisini neden okulda barındırsınlar? Hem bi anda öz kardeşi gibi neden sahiplensin çocuğu? Hem bir katil bir kişinin sevdiği kız için hayatını tehlikeye atmaz zaten adli geçmişi var.

Bizim insanımızın genel bir hastalığı varsa o da her şeyi herkese anlatmaktır. Neden anlatıyorsunuz ki? Yok demek, bu kadar zor olmamalı. Şu devirde kimseye bir şey anlatılmaz arkadaş. Kızın adını vermeyecektin mesela.

Merhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?
Hocam gelişme var mı?

Merhaba. Adamın teki bir anda hayatıma girdi. Arkadaşlarımın arkadaşıymış. Okul çıkışı bana sürekli sorular soruyor. Bugün bana "sevdiğin kız var mı" diye bir soru sordu. Ona evet dedim. Adını sordu bende söyledim. Sonra bana "bu kızı sana ayarlayacağım. Bu kız ya sana ya da kara toprağa" diye garip cümleler kurmaya başladı. Özellikle kızın nerede yaşadığını sorunca rahatsız olmaya başladım. Metrodaydık, bana nerede ineceğimi sordu, ben de söyledim. Bu çocuğun birini öldürme geçmişi var. Yani kısacası tanımadığım bir katil bir anda gelip bana aşk ve kişisel hayatım hakkında sorular sormaya başladı. Beni bu kadar paronayak eden şey çocuğun birini öldürmüş olması değil. Bu çocuğu ilk gördüğümde içime fena bir korku sindi ve kesinlikle uzak durmam gerektiğini hissettim. Çocuğun birini öldürdüğünü sonra öğrendim. Onu ilk görünce korkmamın sebebi görünüşü değil. Gayet yakışıklı bir beyefendiye benziyor. Çok arkadaş canlısı biri gibi konuşuyor ama onu görünce ağlamaya başlayasım geliyor. İçime çöken korkuyu düşünün. Sizce durum ne ve endişelenmeli miyim?

Konu troll değilse geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı