Tehşir ürünü Odyssey monitör alınır mı?

Bütçe
20.000

duckston

Femtopat
Daha fazla  

Bütçem tam 20.000 TL ve OLED bir monitör almak istiyordum ve bunu gördüm. Teşhir ürünü olan monitörlerin sıkıntı olduğunu biliyorum ama hem fiyat çok uygun hem de ölü pixel çıkarsa iade garantisi var bir de güvenilir bir site. Ekranda hasar olmadığı sürece gerisi çok ta umurumda değil. Sizce riske değer mi? Teşhir ürünü alan bir tanıdığınız var mı ve bir problemi oldu mu? Ne düşünüyorsunuz?

Ghostscreen olmama ihtimali sıfır hem OLED hem teşhir ürünü. Çok zor bir ihtimal sağlam olması cidden. Ki 20.000TL de az bir bütçe değil bir düşüğünü al ama sıfırını al teşhir ürünlerinin içinden geçiyor çoluk çocuk elleyip.

Ürünler mağaza vitrinürünleri olduğundan kenarlarında, kasasında ufak çizikler ve deformeler mevcut olabilir.
Bu ürünlerin ambalajı ve aksesuarları hasar görmüş, kontrol amacıyla ambalajı açılmış ya da ambalajı olmayan ancak satışı gerçekleştirilmemiş, kullanılmamış ürünleri kapsamaktadır.

Artı olarak OLED'lerin kısa bir ömrü var. 1.5 yılda görev çubuğu yanan gördüm. Kullanılmış OLED monitör almak çok saçma olur.

Samsung öğrenci indirimi fiyatları bu 1-2 hafta içinde belli olacak. Birkaç gün bekleyip öğrenci indirimiyle OLED G6 240Hz olanı alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı