Tek başına mobil oyun geliştirmek

Evet, C# ve Unity üzerine yoğunlaşmanız mantıklı olur.

2D oyun yapacaksanız tasarım kısmında GIMP ve Inkscape gibi yazılımlar yeterli olacaktır, Adobe yazılımlarına para dökmenizi veya korsan kullanmanızı önermiyorum.

Ses için de Audacity gibi bir yazılım işinizi görecektir, internetten de yapılabilen bir yer vardı ama adını hatırlamıyorum, sıfırdan başlıyorken para ödediğiniz bir şey yapmanızı önermem.
 
Yorumlarınız için teşekkürler yeni bilgiler okumak heyecan verici.
Unity daha kapsamlı sanırım gimp ve inkscape'e göre ileride belki 3d unity de öğrenirim bu anlamda da unity 2dnin iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Korsan kullanmayı düşünmüyorum hiçbir şekilde
 
GIMP ve Inkscape, fotoğraf düzenleme amaçlı kullanılan programlar, buradan iki boyutlu tasarımlarınızı da yapabilirsiniz, demeye çalıştığım şey buydu.
 
Yorumlar için teşekkürler kısa sürede 3 cevap gelmiş.
Online oyunlar yapmak istiyorum. kafa topu 2 oyunu gibi veya shadow fight 3 diyebiliriz bu oyunlardaki gibi farklı özellikleri olan birkaç oyun düşüncem var.
1)2d oyunlara yönelmeyi düşünüyorum 3d'den daha basit olduğu kanısındayım okuduklarıma göre.
2)c# ve unity üzerine yoğunlaşmam gerekiyor sanırım biraz öğrenerek de belli olacağına inanıyorum yanlış mı düşünüyorum? Zaten anladığım kadarıyla kabaca 2 seçeneğim var unity veya unreal engine.
3)İlerleyen süreçlerde Grafik modelleme ve sesle ilgili ücretli yardımı hangi platformlardan bulabilirim ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı