Tek bilgisayarda 2 Steam hesabı kullanmak

Janberk46

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarda 2 hesap var biri benim diğeri abimin. Ben kendi bilgisayar hesabıma girince ve ardından Steam'a girince benim Steam hesabımın açılmasını abim kendi bilgisayar hesabına girince ve Steam'a girdiğinde kendi hesabının açılmasını istiyorum. Ama tek sıkıntı bilmiyorum. Nasıl yapacağım? Bilginiz varsa bu konuda.

Normalde Steam bunun için tasarlanmadığından dolayı kolaylıkla yapabileceğin bir yöntem yok. CMD, zamanlayıcı ve bir kaç kurcalama ile yapılabilir ama deneme yanılma ve emek ister. Aile paylaşımı yaparak kullanabilirsiniz, farklı bir diske tekrardan Steam yükleyerek her iki kullanıcı da farklı Steamleri kullanabilirsiniz. Kütüphaneyi manuel seçebileceğiniz için tek bir indirme dosyasını iki Steam ile kullanabilirsiniz. Böylece aynı oyunu her kullanıcı için indirmenize gerek kalmaz. Benim önerim ikinizde Steam giriş bilgilerinizi hatırla seçeneğini kullanmayıp her girişte kendi hesabınıza direkt ID-Şifre ile girmeniz olacaktır. Hem uzun süredir otomatik giriyordu hep diyerek şifrenizi unutmanız da mümkün olmaz, yaşadım biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı