Canınız sağ olsun yeterli benim için. Teşekkür ederimHocam korkmayın, onu kıracak bir davranış yaptığınızı görmedim. Ayrıca kendinize kötü insan diyorsunuz ama gerçekten yanılıyorsunuz. Kendinizi niye bu kadar kötü gösteriyorsunuz merak ettim.

Canınız sağ olsun yeterli benim için. Teşekkür ederimHocam korkmayın, onu kıracak bir davranış yaptığınızı görmedim. Ayrıca kendinize kötü insan diyorsunuz ama gerçekten yanılıyorsunuz. Kendinizi niye bu kadar kötü gösteriyorsunuz merak ettim.
Ben kötü insanım. Doğruyu söylüyorum
Hayır hayır, bunu kabul etmiyorum. Öyle yazmayın ricam. Harika insan değilim. Çok teşekkür ederim, asıl sizler öylesiniz.Eki Görüntüle 1016774
Bu söze bu söylenir.
Bu bir tarafa kendinize hakaret ediyorsunuz. Siz gerçekten harika bir insansınız.
Sen iyi bir insansın.Canınız sağ olsun yeterli benim için. Teşekkür ederim. Ben kötü insanım. Doğruyu söylüyorum.
Lütfen, öyle yazmayın. Değilim. Sizler iyi ve güzel insanlarsınız. Çok teşekkür ederim.Sen iyi bir insansın.
Her insan iyidirLütfen, öyle yazmayın. Değilim. Sizler iyi ve güzel insanlarsınız. Çok teşekkür ederim.
Kim sana bunları diyor ve inandırıyor.Lütfen, öyle yazmayın. Değilim. Sizler iyi ve güzel insanlarsınız. Çok teşekkür ederim.
Ben kendimi kötü görüyorum.Her insan iyidirAma karşıdaki kişi kötü olarak görebilir.
Be insan zorlama artık! Ya güzel insansın işte, güzel insansın!Lütfen, öyle yazmayın. Değilim. Sizler iyi ve güzel insanlarsınız. Çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.