Tek bir diske nasıl format atılır?

xLoL

Decapat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
6700xt
Format atacağım ve USB belleğime şu an Windows 10 yükledim. Bilgisayarım da 2 tane disk var "C" ve "D" diye ben C ye format atmak istiyorum "D" diskinde olan dosyalarda babamın dosyaları var ben sadece C diskine format atmak istiyorum nasıl yapabilirim?

USB'ye Rufus ile yazdır indirdiğini, PC açılırken boot menü tuşuna basıp genelde F12 olur USB seçmen lazım ya da BIOS'tan USB önceliğini 1ci sıraya alman lazım ki sistemi değil de USB'yi boot etsin sonrası kur, ilerle, Windows sürümünü seç filan buralarda sıkıntı olmaz önemli olan bir menüde özel yanlıca Windows kurulum bölümüne gireceksin D diski hariç hepsini silip yeni birim oluşturup o birimi seçerek ilerleyeceksin. D diskini boyutundan ayırt edeblirsin, boyutuna bak ona yaklaşma sıkıntı olsa bile kurulumda dosyalara bir şey olmaz.

Siz bana telefon numaranızı veya ig hesabınızı verir misiniz oradan daha rahat iletişiem geçeriz.

Şu an mesajı telefondan yazıyorum ve bu ektana geldim fkat C diski diye seçenek yok sadece sürücler var bunlardan hangisine format atıp D diski duracak?
Usb ye rufus ile yazdır indirdiğini , pc açılırken boot menü tuşuna basıp genelde f12 olur usb seçmen lazım yada biostan usb önceliğini 1ci sıraya alman lazım ki sistemi değilde usb yi boot etsin sonrası kur, ilerle ,windows sürümünü seç filan buralarda sıkıntı olmaz önemli olan bir menüde özel yanlıca windows kurulum bölümüne gireceksin d diski hariç hepsini silip yeni birim oluşturup o birimi seçerek ilerleyeceksin . D diskini boyutundan ayırt edeblirsin , boyutuna bak ona yaklaşma sıkıntı olsa bile kurulumda dosyalara bir şey olmaz.

Dosya Ekleri

• 20240223_190654.jpg
    20240223_190654.jpg
    270,3 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Siz bana telefon numaranızı veya ig hesabınızı verir misiniz oradan daha rahat iletişiem geçeriz.
Malesef yola gidecem saatimi bekliyorum zor bir şey değil videolardan yaparsınız.

1 2 ve 4 silinecek . 5 depo olanın d olduğunu düşüniyorum o yüzden 3 te silinecek . Sonra alttan yeni diyip ok de ,oluşan yeni birimin üzerine tıkla ilerle de bu kadar.

Maalesef yola gideceğim saatimi bekliyorum zor bir şey değil videolardan yaparsınız.

1 2 ve 4 silinecek. 5 depo olanın D olduğunu düşüniyorum o yüzden 3'te silinecek. Sonra alttan yeni deyip ok de, oluşan yeni birimin üzerine tıkla ilerle de bu kadar.

Windows 0 sürücüsü 3 bölümüne eklememiyor diyor bu bütün disklere aynı şekilde uyarı veriyor ve ileri diyemiyorum bunu çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 20240223_191621.jpg
    20240223_191621.jpg
    343,6 KB · Görüntüleme: 17
sırasıyla 1 e tıkla sil de alttan 2 3 4 hepsini sil , sonra altaki bölümden yeniye tıkla bölüm oluştur boyutu otomatik girecek tm de sonra olusturdugun bölümü seçeceksin depo yazana dokunma yeter.

Sırasıyla 1'e tıkla sil de alttan 2 3 4 hepsini sil, sonra altaki bölümden yeniye tıkla bölüm oluştur boyutu otomatik girecek tm de sonra olusturdugun bölümü seçeceksin depo yazana dokunma yeter.

Yeni ye basıp uygula dedikten sonra Windows bu diske yüklenemez bu disk gtp stiline diyor.

Dosya Ekleri

• 20240223_192829.jpg
    20240223_192829.jpg
    237,7 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı