- Makaleler
- 1
Konu sahibinin istediği buysa olabilir tabi ki. Ayrıca resim ve video da koyabilir. Aklıma gelmeyen başka özellikler de var tabi.Düz yazı yazmasını istiyorsa sadece tabi yapabilir.
Konu sahibinin istediği buysa olabilir tabi ki. Ayrıca resim ve video da koyabilir. Aklıma gelmeyen başka özellikler de var tabi.Düz yazı yazmasını istiyorsa sadece tabi yapabilir.
Html biraz biliyorum yapılması çok zor sadece resim görseller video olur neyine yaricak ?Konu sahibinin istediği buysa olabilir tabi ki. Ayrıca resim ve video da koyabilir. Aklıma gelmeyen başka özellikler de var tabi.
Html biraz biliyorum yapılması çok zor sadece resim görseller video olur neyine yaricak ?
Kankam sadece html ile web sitesi yaparsında düz yazıdan başka birşey olmaz.Konu sahibi özel bir şey belirtmemiş. Ben de en mantıklı olanı söyledim. Yazması da çok zor değil, topu topu 50-60 tane kod var herhalde.
Ben de ayni şeyi söylüyorum zaten, ancak konu sahibi dememiş ki ben Facebook yapacağım. Hiçbir şey demediği için en basit şeyi söyledim.Kankam sadece html ile web sitesi yaparsında düz yazıdan başka birşey olmaz.
Konu sahibi ne istediğini kendi de bilmiyor. Kuyuya bir taş atmış gitmiş. Tek dil öğrenince Web sitesi yapabileceğini sanıyor. Bu şey gibi, pervaneli uçaktan jumbo jet uçurmaya geçmek. Yok öyle bir dünya. Kodlamak istemiyorsanız hazır sistemler var. Alışveriş mi? WooCommerce gibi...
Haklısınız.Konu sahibi ne istediğini kendi de bilmiyor. Kuyuya bir taş atmış gitmiş. Tek dil öğrenince Web sitesi yapabileceğini sanıyor. Bu şey gibi, pervaneli uçaktan jumbo jet uçurmaya geçmek. Yok öyle bir dünya. Kodlamak istemiyorsanız hazır sistemler var. Alışveriş mi? WooCommerce gibi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.