Tek bir tane HDD olmasına rağmen disk yönetiminde C ve E olarak gösteriliyor

Can Özbek

Hectopat
Arkadaşlar bende tek bir tane 1 TB HDD var ama dosya gezgininde C ve E klasörleri var E klasöründe 200'den fazla oyunum bulunurken C klasöründe Windows bulunuyor ve C klasörüm 40 GB. Şimdi ben HDD mi çıkarıp SSD taksam C klasörünü SSD'ye atıp sistemin o SSD üzerinde kurulumunu sağlamış olur muyum yoksa C vE E klasörleri aslında tek HDD üzerine bağlı olup HDD'yi çıkarttığım anda iki klasör de gidiyor mudur? Biraz aydınlatabilir misiniz beni?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 61
C klasöründeki her şeyi SSD'ye atarsan sistem çalışacaktır diye tahmin ediyorum ama ne kadar stabil çalışır bilmiyorum. Fakat E klasörü diskin bölümlenmesinden kaynaklı oluşan bir klasör yani E klasörü de sahip olduğun 1 TB HDD içerisinde. HDD'yi çıkardığında bilgisayarında bulunan her şey gitmiş olur.
Sana tavsiyem SSD üzerine temiz bir Windows kurulumu yapman. HDD'yi istersen birleştirmen istersen de bu şekilde kullanmaya devam etmen.
Not: HDD içinde bulunan Windows'u silmelisin yani C klasörünü biçimlendirmelisin.

C klasöründeki her şeyi SSD'ye atarsan sistem çalışacaktır diye tahmin ediyorum ama ne kadar stabil çalışır bilmiyorum. Fakat E klasörü diskin bölümlenmesinden kaynaklı oluşan bir klasör yani E klasörü de sahip olduğun 1 TB HDD içerisinde. HDD'yi çıkardığında bilgisayarında bulunan her şey gitmiş olur.
Sana tavsiyem SSD üzerine temiz bir Windows kurulumu yapman. HDD'yi istersen birleştirmen istersen de bu şekilde kullanmaya devam etmen.
Not: HDD içinde bulunan Windows'u silmelisin yani C klasörünü biçimlendirmelisin.
Çok teşekkürler anladım 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı