Tek canlı oyun önerisi

319361

Kilopat
Merhaba dostlar, bugün Skyrim modlarken permadeath moduyla karşılaştım. Permadeath modunda öldüğümüzde savemiz siliniyor ve karaktere bir daha giremiyoruz, bu durum bana aşırı zevkli geldi. Sonra düşündüm, Minecraft'ta da hardcore mod en sevdiğim moddu ve hep onu oynardım.

Bu tarz, ölünce her şeyin bittiği, hayatta kalmaya çalıştığımız bildiğiniz başka oyunlar var mı? Skyrim gibi modlayarak tek canlı olan oyunlar varsa onları da önerebilirsiniz ama modu da söyleyin lütfen. Teşekkürler.

Skyrim'e öyle bir mod kurmanı önermem, bir bug yüzünden ölürsün ve akıl sağlığını kaybedebilirsin. Skyrim'de çok boş ölümler yaşayabiliyorsun, bu alman gereken bir risk.

Şu an aklıma Hollow Knight geldi. Oyunun bir modunda eğer ölürseniz kayıt dosyanız kullanılamaz hale geliyor ve bütün ilerlemeniz gidiyor. Tabii bu modu açabilmeniz için oyunu normal modda bir kere bitirmeniz lazım.

Souls türevi oyunlara bakabilirsin, bu oyunlarda ölümler cezalandırılır. Aynı şekilde roguelike oyunları da örnek gösterebilirim. Ölümler size genel olarak büyük cezalar verir, harita ilerlemenizi sıfırlamak gibi gibi.

Skyrim'e öyle bir mod kurmanı önermem, bir bug yüzünden ölürsün ve akıl sağlığını kaybedebilirsin. Skyrim'de çok boş ölümler yaşayabiliyorsun, bu alman gereken bir risk.

Şu an aklıma Hollow Knight geldi. Oyunun bir modunda eğer ölürseniz kayıt dosyanız kullanılamaz hale geliyor ve bütün ilerlemeniz gidiyor. Tabii bu modu açabilmeniz için oyunu normal modda bir kere bitirmeniz lazım.

Souls türevi oyunlara bakabilirsin, bu oyunlarda ölümler cezalandırılır. Aynı şekilde roguelike oyunları da örnek gösterebilirim. Ölümler size genel olarak büyük cezalar verir, harita ilerlemenizi sıfırlamak gibi gibi.
Skyrim'de 1700 saati geçirdim bu hafta. Mod her 5 levelde 1 bonus can veriyor ve 3'e kadar biriktirebiliyor. Yedek canım olmadan şehirden pek çıkmıyorum, simya ile uğraşmaya başladım 1 canım varken. :D Kısaca bu modlar oyunun içinde hissettiriyor ölünce her şeyin biteceğini, karakterinin silineceğini bilme hissi.

Souls oyunlarını takibe almıştım, ilk indirimde hepsine çökeceğim. Hollow Knight'ı da şimdi tavsiyenle takibe alıyorum.

Dont Starve öneririm. Ucuz, tek canlı eğlenceli bir oyun. Arkadaşın varsa online olanı da oynayabilirsin.

Merhaba dostlar, bugün Skyrim modlarken permadeath moduyla karşılaştım. Permadeath modunda öldüğümüzde savemiz siliniyor ve karaktere bir daha giremiyoruz, bu durum bana aşırı zevkli geldi. Sonra düşündüm, Minecraft'ta da hardcore mod en sevdiğim moddu ve hep onu oynardım.

Bu tarz, ölünce her şeyin bittiği, hayatta kalmaya çalıştığımız bildiğiniz başka oyunlar var mı? Skyrim gibi modlayarak tek canlı olan oyunlar varsa onları da önerebilirsiniz ama modu da söyleyin lütfen. Teşekkürler

Dont Starve öneririm. Ucuz, tek canlı eğlenceli bir oyun. Arkadaşın varsa online olanı da oynayabilirsin.
Don't Starve gotik dünyasıyla beni içine çeken bir oyun ama bu oyunu nedense tek başıma oynamak istememiştim. Arkadaşım da hiç yok. :D Tanıdık oyun oynayan bir insan evladı bulursam girişeceğim. Teşekkürler.

Don't Starve gotik dünyasıyla beni içine çeken bir oyun ama bu oyunu nedense tek başıma oynamak istememiştim. Arkadaşım da hiç yok. :D Tanıdık oyun oynayan bir insan evladı bulursam girişeceğim. Teşekkürler.
O zaman MB warband önerebilirim.😁 Kaydetmeden çıkma olmasın modu var. Bir savaşı kaybedince bütün askerlerin gidiyor. Dalacağın orduları iyi seçmen gerekiyor. Büyük ihtimal oynamışsındır ama oynamadıysan kesinlikle öneririm. Bu arada Dont Starve Together'ın rastgele eşleşme modu olabilir bir araştır derim

O zaman MB warband önerebilirim.😁 Kaydetmeden çıkma olmasın modu var. Bir savaşı kaybedince bütün askerlerin gidiyor. Dalacağın orduları iyi seçmen gerekiyor. Büyük ihtimal oynamışsındır ama oynamadıysan kesinlikle öneririm.
Bak bu çok iyi fikir, teşekkür ediyorum. Yeni oyununda da bu özellik var mıydı acaba?

Aslında yeni oyununda direkt tek can modunun olması lazım, bir kere ölünce oyun bitiyor yani. Tabii doğru hatırlıyor muyum emin değilim.
Mazoşist olduğumu fark ettiğim an, bu andır.
Konu ilgisini çekecekler için bulduğum tek canlı oyunlara ara ara paylaşırım böyle.

Bugün şans eseri Subnautica'da tek can olayını gördüm. Hiç bilmeden zorlu modda oynarsam oyundan soğurum diye düşündüğüm için biraz tecrübe edince zorlu moda geçeceğim. ^_^
20211010205220_1.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı