A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.322 Çözümler 56 5 Ağustos 2023 #1 Bir soruda kireç taşı hakkında tek cins molekül içeriyor diyor. Tek cins ve birden fazla türde molekül içeren bileşikler nasıl oluyor? Bilgi verir misiniz hakkında ve de rica etsem bir örnek?
Bir soruda kireç taşı hakkında tek cins molekül içeriyor diyor. Tek cins ve birden fazla türde molekül içeren bileşikler nasıl oluyor? Bilgi verir misiniz hakkında ve de rica etsem bir örnek?
Çözüm enes_yldrm_1 5 Ağustos 2023 AnotherJourney dedi: Hocam element ve bileşik molekülünün ne olduğunu biliyorum. Yapısında tek cins ve daha fazla cins molekül bulunduran bileşiklere örnek istiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dediğin şey karışım oluyor.
AnotherJourney dedi: Hocam element ve bileşik molekülünün ne olduğunu biliyorum. Yapısında tek cins ve daha fazla cins molekül bulunduran bileşiklere örnek istiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dediğin şey karışım oluyor.
KS KS A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.322 Çözümler 56 5 Ağustos 2023 #11 Atahan Kutlu dedi: Şimdi anladım kusura bakmayın. Çok cins moleküllü olduğu zaman direkt karışım oluyor. Örneğin H2O ve NaCl karışımı gibi. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam. Bende anlamadım başta bu kadar kolay şeyi. Artı 0 Eksi
Atahan Kutlu dedi: Şimdi anladım kusura bakmayın. Çok cins moleküllü olduğu zaman direkt karışım oluyor. Örneğin H2O ve NaCl karışımı gibi. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam. Bende anlamadım başta bu kadar kolay şeyi.
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Ağustos 2023 #12 enes_yldrm_1 dedi: Dediğin şey karışım oluyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Karışım için en az iki farklı cins madde gerekli. Artı 0 Eksi
enes_yldrm_1 dedi: Dediğin şey karışım oluyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Karışım için en az iki farklı cins madde gerekli.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.879 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #13 just chillin dedi: Yanlış bilgi. Karışım için en az iki farklı cins madde gerekli. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten benim etiketlediğim yorumda daha fazla cins bulunduran demiş. Artı 0 Eksi
just chillin dedi: Yanlış bilgi. Karışım için en az iki farklı cins madde gerekli. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten benim etiketlediğim yorumda daha fazla cins bulunduran demiş.