Tek dairede birden fazla IP nasıl kullanabilirim?

Mert2076

Kilopat
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler, Kendi dairemde bir oyun ile ilgili yapı oluşturmak istiyorum fakat yapısını oluşturmak istediğim oyun tek IP üzerinden max 8-10 arası açmama imkan tanıyor(aynı şekilde tek bilgisayarda da max 3 oyun açabilecek şekilde imkan tanıyor). Şu an elimde 6 adet bilgisayar var. 3 bilgisayardan 3'er oyun açtığım zaman 9 oyun oluyor ve 1. IP'im maksimum sınıra geliyor. Diğer 3 bilgisayarda 3'er oyun açmak için 2. farklı bir IP'ye ihtiyacım var yani bu 3 bilgisayarı tamamen farklı bir IP ile kullanmalıyım. Şuan internetten topladığım bilgilere göre;
- Ekstra bir adet daha ISS tarafından(Ankastre'den farklı porttan kablo çekmek şartıyla ve tabi ki farklı bir modem kullanarak) abonelik hizmeti almak.
- Bir Cloud sunucusu kiralamak. (bu bilginin "işleyişi" hakkında gram bilgim yok)
- Superbox(Limitsiz olanı) kullanmak.
- Sanırım TurkTelekom'un sunduğu Çoklu IP hizmeti gibi bir tarifesi varmış fakat her ip için ekstradan para ödemem gerekiyormuş.
- Internet kafelerde kullanılan şu ethernet çoklayıcı kullanarak farklı ip almak(bunun doğru bir bilgi olduğuna emin değilim).

Açıkçası maddi olarak çok umursamıyorum sadece olabildiğince en az riskli yöntemi ve sorun çıkarmayacak bir yöntemi netleştirmek istiyorum. Sizlerden de sahip olduğunuz bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı