Internet dinamik IP olmasına rağmen IP değişmiyor

• Konuyu başlatan luxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 356

luxz

Femtopat
Daha fazla  
Kablonet kullanıyorum, müşteri hizmetlerine de sordum kesin dinamik IP dediler. Eskiden kullandığım Türk Telekom'da modemi kapayıp açınca yeni IP veriyordu, şimdi olmuyor. Wi-Fi kullanıyorum. Bilgisayardan ağ ayarlarından falan denedim ama değişmedi. Modem arayüzünde tam ne yapmam gerek bilmiyorum DHCP kısmında değiştirmeyi denedim gene olmadı. Netmaster Infinity 401 modem.

Kablonet kullanıyorum, müşteri hizmetlerine de sordum kesin dinamik IP dediler. Eskiden kullandığım Türk Telekom'da modemi kapayıp açınca yeni IP veriyordu, şimdi olmuyor. Wi-Fi kullanıyorum. Bilgisayardan ağ ayarlarından falan denedim ama değişmedi. Modem arayüzünde tam ne yapmam gerek bilmiyorum DHCP kısmında değiştirmeyi denedim gene olmadı. Netmaster Infinity 401 modem.

Modem ayarlarından cihazı yeniden başlatmayı deneyebilirsin. En kotu müşteri hizmetlerini ara durumu anlat yardımcı olurlar herhalde.

Docsis altyapısı kullanıyorsunuz. Docsis altyapıda modemi kapayıp açınca IP değişmiyor. IP değişimi için çağrı merkezini arayıp talep etmeniz gerekir. İşleyişi bu şekildedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı