emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.384 Makaleler 3 Çözümler 58 25 Haziran 2022 #41 SOLES dedi: O zaman mining performansın düşmüştür. Genişletmek için tıkla... Mining performansı sadece 2-3 Mh/s fark etti.
SOLES dedi: O zaman mining performansın düşmüştür. Genişletmek için tıkla... Mining performansı sadece 2-3 Mh/s fark etti.
yukisanmokokiko Yoctopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #42 emircanunlts dedi: Bu işleri hiç bilmiyorum, tek ekran kartı ile bir yandan mining yapıp, bir yandan oyun oynayabilir miyim? Ekran kartım: RX 5500XT 8 GB. Ek olarak; bedava olarak mining yapılabilir mi, yapılabilirse nereden? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tek ekran kartıyla değil de en az 2 kartın varsa olur.
emircanunlts dedi: Bu işleri hiç bilmiyorum, tek ekran kartı ile bir yandan mining yapıp, bir yandan oyun oynayabilir miyim? Ekran kartım: RX 5500XT 8 GB. Ek olarak; bedava olarak mining yapılabilir mi, yapılabilirse nereden? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tek ekran kartıyla değil de en az 2 kartın varsa olur.