Tek ekran kartı ile mining yapmak mümkün mü?

Eğer mining yaparsam elektrik faturası ne kadar artar?

Günlük 4.2 dolar getirisi var elektiriği düşünce.

Yalan mı? Sürekli değişkenlik gösterebilir ama her coinin kazım zorluğu sürekli artar, bunu herkes bilir. 2 3 ay önce günlük 10-15 dolar civarı getirisi vardı bugün 5 dolara kadar düştü. Bu konuşma tarzı ne böyle yaşınız falan mı küçük?

10-15 dolarda zaten sadece 3 gün kaldı? O da ETH 4 bin dolara fırladığı zamandı şu an stabil şekilde devam ediyor ve aralığa kadar sürecek bu kendi 3060 laptopumdada ergo kazıyorum ve o da günlük 3 dolar bırakıyor yani ergoda ETH 2.0 güncellemesi almayacağı için her zaman karlı bir iş olacak bu elalemi kandırmayı bırakın artık.

@Fatihcn46 size kaynak atmama rağmen neden laftan anlamıyorsunuz anlamadım?

@gokpeedy RX 590 ile kısa süreli yaptım (1,2 ay kadar), elektrik faturama 20-30TL yansıdı sanınırım.

@Fatihcn46 size kaynak atmama rağmen neden laftan anlamıyorsunuz anlamadım?

@gokpeedy RX 590 ile kısa süreli yaptım (1, 2 ay kadar), elektrik faturama 20-30TL yansıdı sanınırım.

Konu kitlenebilir mi artık zorluk isterse 10 olsun senin kazanca bakman gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı