yasugan Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2019 #11 Shimada Sensei dedi: Bu değerleri boştayken aldın değil mi? Kartın güç tüketiminine bakarak soruyorum. Önemli olan yükteki değerleridir. Genişletmek için tıkla... Oyunu Alt+Tab yaptığında kullanım düşüyor tüketim de düşüyor olabilir. Ekran görüntüsü masaüstündeyken alınmış.
Shimada Sensei dedi: Bu değerleri boştayken aldın değil mi? Kartın güç tüketiminine bakarak soruyorum. Önemli olan yükteki değerleridir. Genişletmek için tıkla... Oyunu Alt+Tab yaptığında kullanım düşüyor tüketim de düşüyor olabilir. Ekran görüntüsü masaüstündeyken alınmış.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2019 #12 Shadow Ryzen dedi: Hocam boşta değil tam yük altında da değil. Oyundan çıkılmasıyla paylaşmam bir oldu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bende tek fanlı RX 570 kullanıcısı olarak soruyorum: Rahatsız etmiyor mu son hızdaki fanın sesi
Shadow Ryzen dedi: Hocam boşta değil tam yük altında da değil. Oyundan çıkılmasıyla paylaşmam bir oldu. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bende tek fanlı RX 570 kullanıcısı olarak soruyorum: Rahatsız etmiyor mu son hızdaki fanın sesi
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 19 Nisan 2019 #13 yasugan dedi: %100 fan hızında rahatsız etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ben soğutma gücünü göstermek için %100'e çektim. 56 dereceden yaklaşık 20-30 saniye süresi içinde 45-44 dereceye indi.
yasugan dedi: %100 fan hızında rahatsız etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ben soğutma gücünü göstermek için %100'e çektim. 56 dereceden yaklaşık 20-30 saniye süresi içinde 45-44 dereceye indi.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2019 #14 yasugan dedi: Oyunu Alt+Tab yaptığında kullanım düşüyor tüketim de düşüyor olabilir. Ekran görüntüsü masaüstündeyken alınmış. Genişletmek için tıkla... HW Monitorun en sağındaki değer ölçülen maksimum değer oluyor da ondan sordum.
yasugan dedi: Oyunu Alt+Tab yaptığında kullanım düşüyor tüketim de düşüyor olabilir. Ekran görüntüsü masaüstündeyken alınmış. Genişletmek için tıkla... HW Monitorun en sağındaki değer ölçülen maksimum değer oluyor da ondan sordum.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 19 Nisan 2019 #15 FalconPolat dedi: @Shadow Ryzen Sakin ol şampiyon kötü sözün sana aittir. Ayrıca ben pek yükteymiş gibi göremedim o voltaj değerlerine bakınca. Genişletmek için tıkla... Bak Allah var yukarıda ne zaman bir konu açsam ilk olumsuz yorumda seni görüyorum. Doğruya doğru de. Tam yük altında değil dediğim gibi oyundan hemen çıkılmasıyla alınmış bir görüntü.
FalconPolat dedi: @Shadow Ryzen Sakin ol şampiyon kötü sözün sana aittir. Ayrıca ben pek yükteymiş gibi göremedim o voltaj değerlerine bakınca. Genişletmek için tıkla... Bak Allah var yukarıda ne zaman bir konu açsam ilk olumsuz yorumda seni görüyorum. Doğruya doğru de. Tam yük altında değil dediğim gibi oyundan hemen çıkılmasıyla alınmış bir görüntü.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.744 Makaleler 21 Çözümler 99 19 Nisan 2019 #16 Ben seni tanımıyorum sana özel cevapta yazmıyorum bu kadar atar yapmaya ne gerek var? 4000 RPM çok yüksek.
Ben seni tanımıyorum sana özel cevapta yazmıyorum bu kadar atar yapmaya ne gerek var? 4000 RPM çok yüksek.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 19 Nisan 2019 #17 Yorumlarını bilmeden yazıyorsun. Burda atarı yapan sensin başta. Aşırı gereksiz yorumların var.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.744 Makaleler 21 Çözümler 99 19 Nisan 2019 #18 Fanları bu kadar çalıştırıp soğutmaya başarılı demen pek doğru değil neyse haydi iyi günler.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.650 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 19 Nisan 2019 #19 Gerekli bilgi paylaşımını ve fikirlerimizi belirtelim. Konuyu ikili tartışmaya çekmeyelim lütfen arkadaşlar.
Gerekli bilgi paylaşımını ve fikirlerimizi belirtelim. Konuyu ikili tartışmaya çekmeyelim lütfen arkadaşlar.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 19 Nisan 2019 #20 FalconPolat dedi: Fanları bu kadar çalıştırıp soğutmaya başarılı demen pek doğru değil neyse haydi iyi günler. Genişletmek için tıkla... Lütfen benim konularımı yorum atma tamam ben de senin konularına yorum atmayayım. Aşırı sinir ediyorsun beni. Fanları diyorsun tek fana daha da.
FalconPolat dedi: Fanları bu kadar çalıştırıp soğutmaya başarılı demen pek doğru değil neyse haydi iyi günler. Genişletmek için tıkla... Lütfen benim konularımı yorum atma tamam ben de senin konularına yorum atmayayım. Aşırı sinir ediyorsun beni. Fanları diyorsun tek fana daha da.