Tek Fanlı Asus GTX 1070 Turbo Soğutma Performansı

Hocam boşta değil tam yük altında da değil. Oyundan çıkılmasıyla paylaşmam bir oldu.
Anladım. Bende tek fanlı RX 570 kullanıcısı olarak soruyorum: Rahatsız etmiyor mu son hızdaki fanın sesi 😀

%100 fan hızında rahatsız etmiyor mu?
Yok ben soğutma gücünü göstermek için %100'e çektim. 56 dereceden yaklaşık 20-30 saniye süresi içinde 45-44 dereceye indi.

Oyunu Alt+Tab yaptığında kullanım düşüyor tüketim de düşüyor olabilir. Ekran görüntüsü masaüstündeyken alınmış.
HW Monitorun en sağındaki değer ölçülen maksimum değer oluyor da ondan sordum.

@Shadow Ryzen Sakin ol şampiyon kötü sözün sana aittir. Ayrıca ben pek yükteymiş gibi göremedim o voltaj değerlerine bakınca.
Bak Allah var yukarıda ne zaman bir konu açsam ilk olumsuz yorumda seni görüyorum. Doğruya doğru de. Tam yük altında değil dediğim gibi oyundan hemen çıkılmasıyla alınmış bir görüntü.

Fanları bu kadar çalıştırıp soğutmaya başarılı demen pek doğru değil neyse haydi iyi günler.
Lütfen benim konularımı yorum atma tamam ben de senin konularına yorum atmayayım. Aşırı sinir ediyorsun beni.
Fanları diyorsun tek fana daha da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı