Tek fanlı ekran kartı yerine 2 fanlı ekran kartı takılır mı?

Anakart RTX 3060 ile uyumlu fakat kasaya tam sığar mı? Emin olamadım. Denersiniz, olmaz ise farklı bir kasa tercih edersiniz.
Yani olmazsa 6 ay boyunca harçlığımı almam olur biter :D
PSU yu başka yere takma şansınız varsa bir kaç ufak modifikasyon ile takabilme şansınız var RTX 3060 büyük bir kart çift fanlı modellerde kasanıza göre eğer öyle taksanız bile PSU ile sıfır olacaktır bu da size aşırı fazla çekirdek sıcaklığı sunacaktır bunun akabinde şu anki kullandığınız GTX 1650 kartınızda aldığınız saat hızından daha az bir saat hızına sahip olabilirsiniz. Bu da size hem oyunlarda droplanma hem düşük FPS hem de diğer bileşenlere aşırı ısı uygulacaktır. PSU'nun yerini değiştirmeden olmaz hava akışı çok kötü olur.
PSU’yu nereye takabilirim?

Arkadaşlar, eğer bu parçaları bir yeni kasaya aktarabilirsem dediğiniz gibi kasa değiştiririm.
Bu güzel duruyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    210,5 KB · Görüntüleme: 136
  • A666B85F-EC00-4853-959E-93ED1344C7C3.jpeg
    A666B85F-EC00-4853-959E-93ED1344C7C3.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani olmazsa 6 ay boyunca harçlığımı almam olur biter :D

PSU'yu nereye takabilirim?

Arkadaşlar, eğer bu parçaları bir yeni kasaya aktarabilirsem dediğiniz gibi kasa değiştiririm.
Bu güzel duruyor

Bence sığacaktır. Benim aklımda ki soru 8/6 pin ekran kartı güç kablosu mevcut mu şu anki kasada? Prebuild bir sistem olduğu için yeni PSU falan takmanız da uğraştırıcı olacaktır. En iyi ihtimalle ekran kartının kasaya sığacağını ve kasada 6/8 pin PCI kablosu olduğunu tahmin ediyorum. Ek not: Resime tekrar baktım ve buradan PCI kablosunu görebiliyorum. Sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bence sığacaktır. Benim aklımda ki soru 8/6 pin ekran kartı güç kablosu mevcut mu şu anki kasada? Prebuild bir sistem olduğu için yeni PSU falan takmanız da uğraştırıcı olacaktır. En iyi ihtimalle ekran kartının kasaya sığacağını ve kasada 6/8 pin PCI kablosu olduğunu tahmin ediyorum. Ek not: Resime tekrar baktım ve buradan PCI kablosunu görebiliyorum. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
Bilgi için teşekkürler, PSU yüzünden problem çıkar mı sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı