Tek fanlı GTX 1050 Ti alınır mı?

Pardon, sen kimsin? :D Senle mi muhattap oluyordum ben?

Hemen hemen üstteki arkadaşla aynı yorumu yaptığım için ve başta benim yorumumu alıntıladığınızı sandım. Bu sebeple yazma ihtiyacı hissettim. Özür dilerim.

Hocam sizin gibi arkadaşları RX 570 WattMan hatası vs. verince açılan konularda da görmek isteriz.
570 ve 580 kullanıcısı olarak hiç karşılaşmadım. 2 hafta önce 580'i brickledim bir şekilde kurtardım.

Hocam sizin gibi arkadaşları RX 570 WattMan hatası vs. verince açılan konularda da görmek isteriz.
WattMan hatası çözülebilen, RX570 modelinde fazla görülmeyen bir problem. Sırf hatasını duydunuz diye 1050Tİ modelinden neredeyse 2 kat güçlü bir kartı alınmaz mı diyorsunuz?

570 ve 580 kullanıcısı olarak hiç karşılaşmadım. 2 hafta önce 580'i brickledim bir şekilde kurtardım.

Hocam herkes karşılaşır demiyorum, dikkatli okursanız bu arkadaşlar Full RX 570 önerip, bu öneri yüzünden alan adam sorun yaşayınca konu bomboş kalıyor hiçbir yanıt olmuyor.
WattMan hatası çözülebilen, RX570 modelinde fazla görülmeyen bir problem. Sırf hatasını duydunuz diye 1050Tİ modelinden neredeyse 2 kat güçlü bir kartı alınmaz mı diyorsunuz?
Alınmaz mı demişim?

Şöyle insanlara ayar oluyorum. Konuda 1050Ti tek fanlı modeli alınır mı diyor, ekran kartı tavsiyesi istemiyor. Konuya uygun yorum yapın, lütfen. Çok boş bir yorum olmuş. Gayet de alınır 1050 Ti, ucuza bulunursa iyidir.
Forum adı üzerinde. Tavsiye ve yardım platformu. Eğer bu tip basit şeylere bir neden olmaksızın kafaya takıyorsanız burası sizin için değil belki de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı