Tek fanlı kart çift fanlı nasıl yapılır?

Sedatİvgen

Hectopat
Arkadaşla tek fanlı RTX 2060 Phoenix ekran kartım var. Ekran kartım çok güçlü ama soğutması iyi değil pek. Bunu acaba çift fan yapabilir miyim? Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Eğer yapilabiliyorsa nasıl yapılıyor, onu da söyler misiniz?

Ekran kartım.

İnternetten bulduğum soğutucu radyatör diye geçen şeyler.

Bunlardan çok var internette ama benim ekran kartıma uygun olur mu?
@Recep Baltaş

Arkadaşla tek fanlı RTX 2060 Phoenix ekran kartım var. Ekran kartım çok güçlü ama soğutması iyi değil pek. Bunu acaba çift fan yapabilir miyim? Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Eğer yapilabiliyorsa nasıl yapılıyor, onu da söyler misiniz?

Ekran kartım.

İnternetten bulduğum soğutucu radyatör diye geçen şeyler.

Bunlardan çok var internette ama benim ekran kartıma uygun olur mu?
@Recep Baltaş

Bu arada ekran kartlarına vergi ödüyorsunuz gümrük bazen kontrol etmiyor ürünleri açıyor geri kapatıyor. Eğer denk gelirseniz meblağ yüksek çıkabilir ama ne kadar çıkar bilmiyorum.

Senin attığın linktekiler mesela GTX 1660 Ti 3 fanlı GTX1660 2 fanlı farkı anladın mı fanı çoğalan modellerde uyumlu hepsine değil.

Mono Plus alması lazım zaten diğerlerinde PCB kısa kalacak. Mono Plus'ta gayet yeterli. Kendimde kullandım MHz tam iki katına çıkarmama rağmen bana mısın demedi.

Mono Plus alması lazım zaten diğerlerinde PCB kısa kalacak. Mono Plus'ta gayet yeterli. Kendimde kullandım MHz tam iki katına çıkarmama rağmen bana mısın demedi.

Dediklerinizi fazla anlamadım şimdi sorum benim tek fanlı ekran kartımı çift fan veya 3 fan yapabilir miyim bir de attığınız linkte nakliye ile beraber 800TL civarına geliyor ve bu epey fazla bunu ödeyemem daha uygun ne yapabilirm.

12 cm lik kasa fanı al ekran kartının sağ tarafından veya üstüne doğru üflet kasana hava girişi varsa 8 9 derece en az düşer fazladan fan koya bilirsin ekran kartının arka kısmında metal pilaka varsa onun üstünde koy bitane metali sogutursan derece net düşer

Hocam kartın önce sıcaklık değerlerini paylaşırsanız bence daha sağlıklı olur. Soğutma çözümü olarak da soğutucu plakanın ve gpunun vida delikleri denk gelmesi gerekli. Biraz ölçülerini araştırın belki hurdaya ayrılmış bir kartın soğutucusu uyabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı