Çift fanlı 4gb rx 570 kullanıyorum. 60 derecelere çıkıyor. Bence tek fan alınmamalı. Kasada yer olarak sıkıntın yokda çift fan daha iyidir.Tek fanlı bir modelde 8 GB olması sıkıntı çıkarır mı?
bunun için tereddüt etmiştim çift fanlı tercihim olucakTek fanlı ile aralarında çok uçurum bir fark yok bence çift fanlı alın. Çünkü yüksek sıcaklıklara çıkabilir bilgisayar kendini kapatabilir veya tam performansta çalışmayabilir. Bilmiyorum abartıyormuyum ama ekran kartınıza zarar gelebilir. Çift fanlı alın hem içiniz rahat olur hem OC yapabilirsiniz rahatlıkla.
Tek fan zaten yerden tasarruf ederken performanstan da mecburen tasarruf ettiriyor. Çift fan her zaman iyidir. Mesela kasana daha fazla hava akışı olsun diye ekstradan fan takmak varken orayı boş bırakırsan kasanın içerisindeki sıcak hava tam tahliye olmaz bu yüzden alabildiğin en iyisini almak mantıklı olan. Şimdiden hayırlısı olsun.bunun için tereddüt etmiştim çift fanlı tercihim olucak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.