Tek fanlı RX 570 8GB alınır mı?

Tek fanlı ile aralarında çok uçurum bir fark yok bence çift fanlı alın. Çünkü yüksek sıcaklıklara çıkabilir bilgisayar kendini kapatabilir veya tam performansta çalışmayabilir. Bilmiyorum abartıyormuyum ama ekran kartınıza zarar gelebilir. Çift fanlı alın hem içiniz rahat olur hem OC yapabilirsiniz rahatlıkla.

Tek fanlı ile aralarında çok uçurum bir fark yok bence çift fanlı alın. Çünkü yüksek sıcaklıklara çıkabilir bilgisayar kendini kapatabilir veya tam performansta çalışmayabilir. Bilmiyorum abartıyormuyum ama ekran kartınıza zarar gelebilir. Çift fanlı alın hem içiniz rahat olur hem OC yapabilirsiniz rahatlıkla.
bunun için tereddüt etmiştim çift fanlı tercihim olucak

bunun için tereddüt etmiştim çift fanlı tercihim olucak
Tek fan zaten yerden tasarruf ederken performanstan da mecburen tasarruf ettiriyor. Çift fan her zaman iyidir. Mesela kasana daha fazla hava akışı olsun diye ekstradan fan takmak varken orayı boş bırakırsan kasanın içerisindeki sıcak hava tam tahliye olmaz bu yüzden alabildiğin en iyisini almak mantıklı olan. Şimdiden hayırlısı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı