RX 5700 XT Tek fanlı alınır mı?

Aynen 7nm olunca ısınma diye birsey kalmiyor

Isınma diye bir şey kalmıyor şeklinde yorum gördün mü? Nm değeri azaldıkça, güç tüketimi azalır. Güç tüketimi azalınca da ısınma azalır. Bende suç ki bilgisiz insanlara cevap veriyorum. Git de biraz ilim irfan öğren. Engellendin.
Zamanında çok çektim cabasını bir bildiğim var ki söylüyorum eski kafayım ve her zaman işimi garantiye alırım önerim de bu şekilde olur, daha performanslısını beklemek varken fabrika çıkışlısını neden alsın ki vereceği para da 3k küsürken komiksiniz cidden.

Buz oluyor buz sen ne diyosun 😅 😅
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yükteki ısı değerlerine bakabilirsiniz 90C'ye kadar yükseliyor. Kesinlikle beklemelisin, Forumdaki çocuklar çok fazla laf dalaşına girmeyi seviyor yapacak birşey yok görmezden gel yoksa bunların flame'inin sonu yok..

Çocuk olduğumu düşünüyorsan, Steam'de konuşup tanışabiliriz. Belli ki okuma yazman yok. Yukarı çık ve tekrardan oku.

"Yine de beklemende fayda var, orası ayrı. Sonuç olarak arada uçurum kadar fiyat farkı olmadıktan sonra, daha sağlam fan sistemi olan modelleri tercih etmen iyi olur." yazmışım. Foruma okuma yazma becerisi testi getirilmesi lazım. "Çok çektim cabasını" yazmandan belli. Cefasını olmasın o?

Steam konusunda ciddiyim. Konuşalım, sıkıntını öğrenelim. İyi Sosyal'ler.

Son düzenleme:
Referans tasarım tek fanlı ekran kartı önermiyorum. Özellikle AMD tarafında kesinlikle önermiyorum. AMD ekran kartlarının TDP değerleri yüksek olduğundan dolayı sıcaklık değerleri yüksek oluyor. Referans tasarımdaki tek fan malesef soğutma konusunda yetersiz kalıyor. Ayrıca çıkardığı süpürge sesi insanı rahatsız ediyor.

Peki arkadaşlar bu iki fanlı modelleri ne zaman cıkar?
Fiyat farkı cok değisir mi?
Asus'un ağustos ortası ya da eylülü beklediği söylentileri var.
Bende kararsız kaldığımdan almadım. Bir kaç farklı versiyonu çıksın değerlere bakalım öyle alalım. Hem fiyatta oturmuş olur. Bir siteden 2800'e aldığın kartı diğer siteden 3400 e alıyorsun :)

Ben yurtdışından zamanım olmadığı için aldım sapphire marka RX 5700 XT. Günde 5-6 saat sürekli açık kullanıyorum genel olarak 75 derece civarında sabit kalıyor çok nadir 85 derece gördüm onu da çok az voltaj düşürüp hallettim bana yansıması 4-5 FPS kadar oldu (Rainbow six siege ) fullhd ultra'da. Lakin benim kasada 3 giriş 4 çıkış fan var gayet serin yani . Fikrimi sorarsanız arada 700-800 lira fark olacağını tahmin ederek söylüyorum bence alınır. Aradaki fiyat farkı sorun değil diyorsanız beklemek daha mantıklı

Ben yurtdışından zamanım olmadığı için aldım sapphire marka RX 5700 XT. Günde 5-6 saat sürekli açık kullanıyorum genel olarak 75 derece civarında sabit kalıyor çok nadir 85 derece gördüm onu da çok az voltaj düşürüp hallettim bana yansıması 4-5 FPS kadar oldu (Rainbow six siege ) fullhd ultra'da. Lakin benim kasada 3 giriş 4 çıkış fan var gayet serin yani . Fikrimi sorarsanız arada 700-800 lira fark olacağını tahmin ederek söylüyorum bence alınır. Aradaki fiyat farkı sorun değil diyorsanız beklemek daha mantıklı
Ayarlarinizi paylasmaniz mumkun mu?
Bende ayni karttan alacagim.

Bugun pulse sappire modeli cikti. Tum dunyada satisa sunuldugu yaziyor ama ulkemizde henuz göremedim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı