Tek Fanlı RX 570 Alınır mı ?

Biraz daha arttırıp bu kartı alın. RX580'den de iyi.
Hocam yanlış anlamayın, bilmediğimden soruyorum. Ben RX 580 ve 1650 Super incelemelerine çok baktım. RX 580 bir tık farkla FPS olarak ezdiği için onu tercih ettim, nasıl 1650 Super daha iyi olabiliyor? Yanlış mı tercih ettim acaba.

Çok
Hocam yanlış anlamayın, bilmediğimden soruyorum. Ben RX 580 ve 1650 Super incelemelerine çok baktım. RX 580 açık ara farkla FPS olarak ezdiği için onu tercih ettim, nasıl 1650 Super daha iyi olabiliyor? Yanlış mı tercih ettim acaba.
Ufak fark var. Genel olarak 1650s daha önde görünüyor. Bende bu yüzden tercih ettim. Ama bazı oyunlarda 580 daha iyi görünüyor linkte. Çok yakın kartlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda armor kartlara kesinlikle yaklaşmayan kullanıcılar var. Belki bazıları düzgün bazıları sıkıntılıdır.
Ben zaten her zaman Asus'cuyum. Fakat Armor kart alsam da üzülmem diye düşünüyorum. İlk tercihim her zaman Asus.

Çok
Ufak fark var. Genel olarak 1650s daha önde görünüyor. Bende bu yüzden tercih ettim. Ama bazı oyunlarda 580 daha iyi görünüyor linkte. Çok yakın kartlar. UserBenchmark: AMD RX 580 vs Nvidia GTX 1650S (Super)
Kesinlikle eğer daha ucuza 1650Super yakalasam onu alırdım. RX 580 aldım ama, ilk olarak kart NVİDİA kartlara göre çok ısınıyor güç çektiği için. İkinci olarak Watmann sorunu benim de başıma geldi, driver kurduğum an ekran morarmalar, oyundayken güç gelirken bile bilgisayarın kilitlenmeleri vs vs. Keşke Nvidia seçseydim diyordum ozaman, sonra temiz bir kurulumla güncel bir driver indirince hepsi ortadan kalktı şimdilik. İkisi de güzel kart ama aynı fiyat ile sunulursa ben 1650S seçerdim. Fiyatından ötürü RX 580 diyorum. Aynı fiyat olursa bir avantajı kalmaz, kimse oyundan atmalarla, siyah ekranla uğraşacak değil.

Kesinlikle eğer daha ucuza 1650SUPER yakalasam onu alırdım. RX 580 aldım ama, ilk olarak kart NVIDIA kartlara göre çok ısınıyor güç çektiği için. İkinci olarak watmann sorunu benim de başıma geldi, driver kurduğum an ekran morarmalar, oyundayken güç gelirken bile bilgisayarın kilitlenmeleri vs vs. keşke NVIDIA seçseydim diyordum o zaman, sonra temiz bir kurulumla güncel bir driver indirince hepsi ortadan kalktı şimdilik. İkisi de güzel kart ama aynı fiyat ile sunulursa ben 1650S seçerdim. Fiyatından ötürü RX 580 diyorum. Aynı fiyat olursa bir avantajı kalmaz, kimse oyundan atmalarla, siyah ekranla uğraşacak değil.

Güzel günlerde kullanın hocam. AMD GPU tarafında da çok güçlü ama Intel'de olduğu gibi NVIDIA'da da bazen marka güveni söz konusu olabiliyor.

1650S alma forumdan duyma bilgilerle RX580 yerine.

İki kartı da kullandıktan sonra yorum yaptım. Sen neye istinaden bu yorumu yapıyorsun?

GTX 1650 Super almaya çalışın. Tek fanlı RX 570 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Yaz aylarının sıcaklığında en fazla 75 derece bir sıcaklık gördüm. İyi bir soğutmaya sahip kasan varsa, daha da düşer.

Biraz daha arttırıp bu kartı alın. RX580'den de iyi.
GTX 1650 super birakin RX 580 i RX 570 in Armor modeli ile dahi kiyaslanamaz.
Bazi konularda RX 570 in 4g lik versiyonunda iyidir lakin bazi konularda da RX 570 in4g lik versiyonu bahsettiginiz ekran kartindan daha basariliridir.
Oyundan oyuna degisen bir durum.
Mesela battlefield oyunlarinde RX 570 4G daha basarili.
Lakin RX 570 in 8G lik versiyonu ile kiyaslanamaz kesinlikle.
Ona o kadar verecegine adam gider daha ucuza RX 570 8G alir.
RX 570 8G GTX 1650 superden daha iyidir ve daha ucuzdur.
RX 570 4G ise GTX 1650 den bazi oyunlarda daha iyi bazilarinda ise daha kötüdür.
Ortalamaya bakarsak esit diyebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı