Tek Fanlı RX 570 Alınır mı ?

Watmann sorununu duyunca 1650 Super düşünmeye başladim, NVIDIA'da hiç böyle sorunlar görmedim.Ayrıca uzun vadede elektrik faturasından da tasarruf ederim (RX 570-150W,RX 580-180W,1650S 100W)

RX580 yüksek TDP değerine sahip. 100W TDP değeri olan GTX1650 Süper almak en mantıklı seçenek olur. Arkadaşın PSU modeli RX580 için pek uygun değil. RX580 için daha güçlü bir PSU alması gerek ve bu en az 150-200 TL daha maliyet demek. RX580 alınmaz.

Son düzenleme:
@Mustafa Kemal Bulunti @hahaxd

Yeter şu siteyi kullanmayın karşılaştırırken saçma sapan sonuçlar mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sitenin yasak olduğundan haberim yok. İki kartı da kullandım. Söylediklerimin arkasındayım. Bunlarda bulabildiğim oyun testlerim. Kurduğum cümlelerle uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…