Tek fare ve klavyeyi ayni anda iki bilgisayarda çalıştırmak

Akın Çıplak

Kilopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tek mouse ve klavyeyi ayni anda iki bilgisayarda çalıştırma. Buraya dikkat çekmek istiyorum. Sırayla değil "aynı anda" yani Word'e yazdığım da iki bilgisayarda da yazacak. Örneğin ctrl_alt Del yapınca iki bilgisayarda ayni anda komutu işleyip gorev yoneticisi acacak. Fare aynı mantik. İkisi de aynı olan iki bilgisayar da ikisi de birbirini taklit edecek mouse. Bunu USB hup ile yapabilir miyim? Veyahut program bilen var mı? Lütfen swich tarzi bir şey önermeyin sirayla değil ayni anda çalışmasını istiyorum klavyenin ve farenin.

Bu video daki gibi belki yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler ama beni anlamadınız iki mause ikonu istiyorum aynı konumda olmalı yani 1.bilgisayarda yaptıgimi 2.bilgisayar tekrarliyacak aslinda. Klavye de harfe bastigimda iki bilgisayarda da basacak...
Eğer 1 adet kablo ucunu 2'ye arttıran aparat bulabilirsen dediğin olabilir.
Evet pratikte olabilir gibi düşündüm bende. Ama teknoloji bu belki tek tarafta çalışabilir. Yapisi gereği

Teşekkürler ama beni anlamadınız iki mause ikonu istiyorum aynı konumda olmalı yani 1.bilgisayarda yaptıgimi 2.bilgisayar tekrarliyacak aslinda. Klavye de harfe bastigimda iki bilgisayarda da basacak...

Evet pratikte olabilir gibi düşündüm bende. Ama teknoloji bu belki tek tarafta çalışabilir. Yapisi gereği
İki bilgisayarı nasıl senkronize çalıştırabileceğine odaklan bence ;
1. Bilgisayarda yaptıklarını ikincisi otomatik yapsın gibi.
Nasıl olur.
Ya da yapılır mı? Yapılamaz mı? bilmiyorum.
Fikir sadece.

İki bilgisayarı nasıl senkronize çalıştırabileceğine odaklan bence ;
1. Bilgisayarda yaptıklarını ikincisi otomatik yapsın gibi.
Nasıl olur.
Ya da yapılır mı? Yapılamaz mı? bilmiyorum.
Fikir sadece.
Çok zor bir şey gibi gözükmüyor ama önümüzde örnek yok bu konu ile alakalı tek klavye iki bilgisayara bağlansa ikisinde de aynı anda çalışır mı diye mesela merak eden olmamış önceden 😃
ezgif-2-7de68f92846a.gif

Buldum Arkadaşlar 8 bilgisayar için destekli.

Bu videoda da örnek nasıl çalıştığı...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

aliexpres LİNK

Son düzenleme:
Alıp deneme yapabildiniz mi sonuçları paylaşabilir misiniz
Çok zor bir şey gibi gözükmüyor ama önümüzde örnek yok bu konu ile alakalı tek klavye iki bilgisayara bağlansa ikisinde de aynı anda çalışır mı diye mesela merak eden olmamış önceden 😃
Eki Görüntüle 956019
Buldum Arkadaşlar 8 bilgisayar için destekli.

Bu videoda da örnek nasıl çalıştığı...

aliexpres LİNK

Alıp deneme yapabildiniz mi sonuçları paylaşabilir misiniz

Evet oldu sonuclar gayet iyi sunu söylemek isterim 2 pc icin tek cihaz 200 dolar uçmuş bunu satan koreli kardeşimiz 100 dolara baska bi cihaz aldim aliexpressden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı