Onu hiç denemedim ama muhtemelen çok uzun süreli etkisi yoktur. Sana önerim benim gibi gözünü çok ovuşturmaman.Bana da oluyor vallahi öyle olunca gözüm falan sulanıyor kaşınıyor ve kızarıyor ve sadece yazları oluyor sebebini bilmiyorum vallahi ben bir peçeteye çay damlatıp gözüme koyuyordum geçiyordu bir süre.
Bana da oluyor vallahi öyle olunca gözüm falan sulanıyor kaşınıyor ve kızarıyor ve sadece yazları oluyor sebebini bilmiyorum vallahi ben bir peçeteye çay damlatıp gözüme koyuyordum geçiyordu bir süre.
sadece yazınmı oluyor ve kaşınıyormu ? göz doktoruna görünmende fayda varSabahları bir şey yok, duş sonrası ya da uzun süre ekrana baktıktan sonra oluyor o kadarda dayanılamaz bir batma yok. Ovuşturunca yeniden başlıyor. Anında geçirmenin bir yolu var mı?
Sabahları bir şey yok, duş sonrası ya da uzun süre ekrana baktıktan sonra oluyor o kadar da dayanılamaz bir batma yok. Ovuşturunca yeniden başlıyor. Anında geçirmenin bir yolu var mı?
Sen diyince farkettim evet sadece yazın oluyor sanırım. Ve hayır kaşınmıyor sadece batıyor gözümü falan kapattığım da.sadece yazınmı oluyor ve kaşınıyormu ? göz doktoruna görünmende fayda var
Göz kuruluğu olabilir. Doktora gösterin. Damla önericektir
Gözüne toz filan kaçmış olabilir. Bir doktora gözük bence de. Özellikle böyle ince bir kaşıntı gıdıklanma gibi bir his varsa bir şey kaçmış olabilir.
Toz değil bu arada baya yıkadımGözüne toz filan kaçmış olabilir. Bir doktora gözük bence de. Özellikle böyle ince bir kaşıntı gıdıklanma gibi bir his varsa bir şey kaçmış olabilir.
Doktora görünürüm de ekrandan uzak kalsın derse biraz sıkıntı olur ya.
Ekrandan uzak kalmayı ailem abartabilir anlamında söylüyorum. Yoksa biraz azaltmak benim içinde sıkıntı olmaz‚ normalde ekrana bakacak vaktim olmuyor neredeyse. Tatil olduğu için fazladan boş zamanım oluyor.Ekrandan uzak kalsın derse sıkıntı olur nasıl bir cümle anlamadım? Demek ki problem kaynağını biliyor gibisiniz. Bilgisayar bağımlılığını bu dereceye getirmeyin. Neyse gerekirse ekrandan uzak kalacaksın ve mavi ışık filtreleyen gözlüklerden önerebilir, kuruluk için de damla zaten.
Eğer ekran süren fazlaysa aşırı mavi ışık göz kuruluğu yapmış olabilir, bunun için mavi ışık filtreli gözlükler satılıyor, ama kışın bu durumun olmamasını bende anlayamadım.Sabahları bir şey yok, duş sonrası ya da uzun süre ekrana baktıktan sonra oluyor o kadarda dayanılamaz bir batma yok. Ovuşturunca yeniden başlıyor. Anında geçirmenin bir yolu var mı?
Bir de duş aldıktan sonra oluyor çoğu zaman.Eğer ekran süren fazlaysa aşırı mavi ışık göz kuruluğu yapmış olabilir, bunun için mavi ışık filtreli gözlükler satılıyor, ama kışın bu durumun olmamasını bende anlayamadım.
Sabahları bir şey yok, duş sonrası ya da uzun süre ekrana baktıktan sonra oluyor o kadar da dayanılamaz bir batma yok. Ovuşturunca yeniden başlıyor. Anında geçirmenin bir yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.