SağlamLisans üzerinden OEM veya Retail yerine normal lisans almıştım. Bilgisayarımı dikkatli kullanıyorum sıfırlamaya ihtiyacım olmuyor o sebeple tek kullanımlık lisans aldım. İleride sıfırlamam gerekirse ve format yerine ayarlardan sıfırlar isem bu anahtar kaybolur mu?
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /dli yazar mısınız bir bakalım ne çıkıyor?
Ayrıca format yerine ayarlardan sıfırlarsanız Windows gitmez. Yeni Windows kurmuyorsunuz sıfırlama yapınca, elinizdekini sıfırlamış oluyorsunuz sadece.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /dli yazar mısınız bir bakalım ne çıkıyor?
Ayrıca format yerine ayarlardan sıfırlarsanız Windows gitmez. Yeni Windows kurmuyorsunuz sıfırlama yapınca, elinizdekini sıfırlamış oluyorsunuz sadece.
Daha öncesinde yazdım ve volume lisanstı sanırım yani toplu lisans ondan eminim ayrıca amacım Windows'un yenilenmesi değil Regedit ve programlar ve ayarların sıfırlanması.
Tamamdır hocam öyleyse. Dediğim gibi format atarsanız lisansınız dahil her şey sıfırlanır. Ayarlardan Sıfırla derseniz programlar, ayarlar ve dosyalar sıfırlanır ama lisansınız silinmez.