Tek marka ekipman önerisi

Yaqiz

Hectopat
Bütçe sınırı yok. Tüm ekipmanlar tek bir marka olsun. Kulaklık ve mouse Wireless, klavye Türkçe olması yeterli.

SteelSeries'in klavyeleri ve kulaklıkları iyi ama fareleri çok kötü geliyor ama tercih edebileceğiniz varsa iyi olur. Onun dışında Logitech'in G PRO fareyi dışında klavyelerini ve kulaklıklarını beğenemiyorum ama tavsiyeniz varsa yazın.

Bütçe sınırı yok. Tüm ekipmanlar tek bir marka olsun. Kulaklık ve mouse Wireless, klavye Türkçe olması yeterli.

SteelSeries'in klavyeleri ve kulaklıkları iyi ama fareleri çok kötü geliyor ama tercih edebileceğiniz varsa iyi olur. Onun dışında Logitech'in G PRO fareyi dışında klavyelerini ve kulaklıklarını beğenemiyorum ama tavsiyeniz varsa yazın.

@Kiznaiver.

Razer ve Corsair geliyor aklıma. Razer'ın klavyeleri genelde Türkçe karakterleri içeriyor fakat kullandıkları switchlerden green(sesli) olan modelleri getiriyorlar genelde TR'ye, orange switchler (daha sessizler) niyeyse pek satışa sunulmuyor özellikle son 3-4 yıldır. Corsair ise her ekipmanında başarılı bu konuda. Corsair sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Kullanım açısından Razer bence. Özellikle mouselarını çok beğeniyorum fakat sırf yazılımı için Steelseries diyebilirim. Sonar, Moments gibi bileşenleri çok kullanışlı. Chatmix kulaklıklarda tercih sebebi.

Nasıl bütçe yok? Hocam o zaman gidip dünyanın en pahalı ekipmanlarını önerelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı