BoraRz
Kilopat
Daha fazla
Esenlikler dostlar, yeni bir sistem aldım fakat internet erişimini unuttum
sanırım 2 yol var ilki Wi-Fi adaptörü almak ikinci ve en iyi yol ise kablo ile internet çekmek.
İkinci seçenek olan kablo ile interneti çekeceğim fakat hiçbir bilgim yok aşağıdaki gibi yaparsam doğru olur mu, ekstra bir şey yapmam gerekir mi?
Modemin arkasında 4 adet lan portu var biri kardeşimin bilgisayarına bağlı ve bende yarın kablo alacağım (alacağım kablo aşağıda doğru kablo mu yazarsanız çok sevinirim) ardından aldığım kabloyu 2. lan girişine takıp diğer ucunu da kendi bilgisayarıma bağlayacağım.
Şimdi sorularıma geliyorum,
www.vatanbilgisayar.com
İkinci seçenek olan kablo ile interneti çekeceğim fakat hiçbir bilgim yok aşağıdaki gibi yaparsam doğru olur mu, ekstra bir şey yapmam gerekir mi?
Modemin arkasında 4 adet lan portu var biri kardeşimin bilgisayarına bağlı ve bende yarın kablo alacağım (alacağım kablo aşağıda doğru kablo mu yazarsanız çok sevinirim) ardından aldığım kabloyu 2. lan girişine takıp diğer ucunu da kendi bilgisayarıma bağlayacağım.
Şimdi sorularıma geliyorum,
- Alacağım kablo doğru mu? Doğru şeyi mi alıyorum.
- Yukarıda anlattığım gibi kabloyu modemin arkasındaki 4 lan girişinden birine takıp diğer ucunu da diğer bilgisayarıma bağlamam yeterli olacak mı direkt internet geliyor değil mi?
- Tek bir modeme 2 lan bağlantısı olacağı için internet hızında yavaşlama, ping, download upload hızında düşüş olur mu sonuçları nelerdir?
INCA ICAT6-10TY CAT 6 KABLO 10 METRE - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INCA ICAT6-10TY CAT 6 KABLO 10 METRE - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da