Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize altta resimde gördüğünüz sistemi alacağım 16 GB tek kanal kullanılmış 8x2'ye göre ortalama kaç FPS az alırım? Videodaki gibi ciddi bir FPS farkı olur mu?
Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama ram tek modül siz hangisini tercih edersiniz .
Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama ram tek modül siz hangisini tercih edersiniz .
internetten alamam vatanda da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 felan oluyor
Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama RAM tek modül siz hangisini tercih edersiniz.
İnternetten alamam Vatan'da da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 falan oluyor.
Farklı parçaları farkı sitelerde alsan iyi olmaz mı? Mesela alacağın işlemciyi en ucuz bu sitede satıyor. Diğeri bu satıyor diğeri... Kar etmiş olmaz mısın?