Tek modül 16 GB RAM ve çift modül 16 GB arası performans farkı

Renovat4d

Hectopat
Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize altta resimde gördüğünüz sistemi alacağım 16 GB tek kanal kullanılmış 8x2'ye göre ortalama kaç FPS az alırım? Videodaki gibi ciddi bir FPS farkı olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (150).png
    Ekran Görüntüsü (150).png
    113,8 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama ram tek modül siz hangisini tercih edersiniz .
Hazır alacağına kendin toplasan daha iyi olmaz mı?
internetten alamam vatanda da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 felan oluyor

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (148).png
    Ekran Görüntüsü (148).png
    109,1 KB · Görüntüleme: 156
  • Ekran Görüntüsü (150).png
    Ekran Görüntüsü (150).png
    113,8 KB · Görüntüleme: 112
Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama ram tek modül siz hangisini tercih edersiniz .

internetten alamam vatanda da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 felan oluyor
6.841 TL olan kasada 2x8 GB RAM var. Tam senin istediğin :)

Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama RAM tek modül siz hangisini tercih edersiniz.

İnternetten alamam Vatan'da da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 falan oluyor.

Farklı parçaları farkı sitelerde alsan iyi olmaz mı? Mesela alacağın işlemciyi en ucuz bu sitede satıyor. Diğeri bu satıyor diğeri... Kar etmiş olmaz mısın?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı