Hazır sistem olduğundan maalesef değiştirme şansım olmuyor arada kaç fps oynar sizce ?AMD işlemci için kesinlike dual channel yapmanız lazım. Ek 50-100TL verin ve dual channel yapın. Çok büyük fark olur.
Hangi oyun olduğuna bağlı. GTA 5 gibi oyunlarda 10FPS oynayacağını düşünüyorum. Az gibi gözükebilir ancak 60 FPS ve 50 FPS arasındaki farkı düşünün.Hazır sistem olduğundan maalesef değiştirme şansım olmuyor arada kaç fps oynar sizce ?
Hazır alacağına kendin toplasan daha iyi olmaz mı?Hazır sistem olduğundan maalesef değiştirme şansım olmuyor arada kaç fps oynar sizce ?
internetten alamam vatanda da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 felan oluyorHazır alacağına kendin toplasan daha iyi olmaz mı?
6.841 TL olan kasada 2x8 GB RAM var. Tam senin istediğinAslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama ram tek modül siz hangisini tercih edersiniz .
internetten alamam vatanda da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 felan oluyor
Aslında 2 sistem arasında kaldım öbür sistemin ekran kartı biraz sıkıntılı onun harici iyi bunda da ekran kartı daha kaliteli ama RAM tek modül siz hangisini tercih edersiniz.
İnternetten alamam Vatan'da da kendim toplayınca 6.800 olan bilgisayar 7.300 falan oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.