Tek monitöre bağlı PS4 Pro ve PC arası geçiş kısayolu

erdenet

Hectopat
HDMI'lar arasında geçiş kısayolu var mı? Her seferinde monitörden saniyelerce tuşlara basıp geçmekle uğraşıyorum. Kısayolu varsa cidden çok işime yarar.

Sanırım monitörünüz ve kullandığınız kablolar HDMI CEC desteklediğinde hangi cihazı açarsanız monitör de otomatik olarak o cihazın görüntüsünü veriyor. Bu şekilde PC ve Nintendo Switch kullanmıştım bir süre. Hangi özelliğin bunu yaptığından emin değilim, HDMI CEC olduğunu tahmin ediyorum.

Sanırım monitörünüz ve kullandığınız kablolar HDMI CEC desteklediğinde hangi cihazı açarsanız monitör de otomatik olarak o cihazın görüntüsünü veriyor. Bu şekilde PC ve Nintendo Switch kullanmıştım bir süre. Hangi özelliğin bunu yaptığından emin değilim, HDMI CEC olduğunu tahmin ediyorum.
Ama pc hep açık benim. 7/24 sadece arada PS açtığımda uğraşmak yerine ona geçmek istiyorum direk. Hatta PS bir şeyler indirirken bazen PC ye geçiyorum bu gibi durumlar için kısayol arıyorum. Uzan, düğmelere tek tek bas, geçiş yap ne kadar saniyeler sürsede sürekli tekrar ettiği için bayıyor bir süre sonra arayışa geçiyor insan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı