Şu an kartta Switch BIOS özelliği var biri sessiz tasarufflu mod diğeri yüksek performans ben sessiz moda mining için mod atabilir miyim ve istediğim zaman diğer moda geçip oyunumu oynayabilir miyim bilgisi olan var mı?
Peki mining sırasında bilgisayar kullandığında ekran gidip gelme veya donma gibi durumlar oluyor mu hocam? ayrıca benim fan yüzde 35 ayarında 53 derecede soğutuyor
Peki mining sırasında bilgisayar kullandığında ekran gidip gelme veya donma gibi durumlar oluyor mu hocam? Ayrıca benim fan yüzde 35 ayarında 53 derecede soğutuyor.
Abdurrahman mining yapıyor musun hala yapıyorsan ethermine.rg adresinden ss atar mısın? Aylık günlük kaç dolar kazıyor merak ediyorum ben de de aynı kart var site sanki doğru veri vermiyor hala.
Abdurrahman mining yapıyor musun hala yapıyorsan ethermine.rg adresinden ss atar mısın? Aylık günlük kaç dolar kazıyor merak ediyorum ben de de aynı kart var site sanki doğru veri vermiyor hala.
Abdurrahman mining yapıyor musun hala yapıyorsan ethermine. Rg adresinden SS atar mısın? Aylık günlük kaç dolar kazıyor merak ediyorum bende de aynı kart var site sanki doğru veri vermiyor hala.
Hala kazıyorum ama bende haftada 1 kapatıp 2-3 saat oyun giriyorum o yüzden bende de tam doğru değil ama hashrateinizi söylerseniz ben hesaplarım size zor değil bu arada ilk paramı çektim ben 0.04 ETH 500 TL civarlarında asılnda ben 0.08'e ayarlamıştım ama neden çekti anlamadım.