Tek RX 5600 XT ile 1 hafta mining kazancım

LoL dışında oyun oynayamıyorum, onu da oynamak Mh/s değerini düşürüyor. Yani genelde oynamıyorum. Dizi, film, video vs.

Kart ne?

Kanka, laptopla hiç girmemeni tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 873337
Eki Görüntüle 873342
Mining sitelerinde 100 TL bile çıkmıyor. Üstelik gece bildiğiniz üzere elektrik indirimi var 70 kuruşlardan 40 kuruşlara düşüyor, 100 TL bile gelmeyebilir.
Kartım RX 5600 XT Mech OC modeli şu an 37.4 ile kazıyor. VRAM aşırma yaptığımda 40 mh ile kazıyor ama 15 dk sonra sürücü hatası verip ayarı sıfırlıyor.

Kartım RX 5600 XT Mech OC modeli şu an 37.4 ile kazıyor. VRAM aşırma yaptığımda 40 mh ile kazıyor ama 15 dk sonra sürücü hatası verip ayarı sıfırlıyor.

Ben Radeon ayarlarından maks saat hızını -35'e çektim VRAM'i ise 1860'a çıkardım. Sıkıntı olmuyor ayrı bir konu açsan iyi olur. Bu arada UV'siz bende de 37 Mh/s.

Ben Radeon ayarlarından maks saat hızını -35'e çektim VRAM'i ise 1860'a çıkardım. Sıkıntı olmuyor ayrı bir konu açsan iyi olur. Bu arada UV'siz bende de 37 Mh/s.
Bu arada oyun oynuyor musunuz? Arkada çalışırken oyun oynasak nasıl bir etkilenme olur acaba merak ettim.

Elektrik faturası tahmini biraz iyimser olmuş. Sadece ekran kartını hesaba katmışsın. Tüm sistemin açık kaldığı sürece kullandığı Watt 300W altına düşmez. 24 saat boyunca 300W'lık bir enerji kullanımı da 100 TL'den çok yukarılarda bir etki yapacaktır faturana.
Hiç yaptınız mı bilmiyorum ama kasa boşta iken emin olun 120 - 130'larda maksimum görülür. Çünkü ne RAM ne işlemci hiçbir şey kullanılmıyor. Birkaç YouTube videosunda prizden geçen akımı kontrol edebilirsiniz. 300W çok hayal :)

Bu tür işlere yatırım arayan bir arkadaşım var. Açıkçası bu fikir güzel. Lakin piyasada ekran kartı yok. 5K en ucuz 5600XT.
Peki bu kazdığınız coinleri nerede nasıl nakde çevireceksiniz?

Papara + Binance üyeliği yeter :) ya da Paribu veya BtcTurk + banka hesabı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı